clear sky
22°C
13.05.2024.
Beograd
eur
117.1197
usd
108.716
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

IDEJA ZA POSNI RUČAK! Pred vama je recept za 3 NAJ ČORBU - najlakša, najjeftinija i najukusnija

15.08.2023. 07:48
Piše:
Srbija Danas
posna čorba
posna čorba / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Jelajelena Petrovic

Ako želite brzo jelo, a izuzetno zdravo, ovo je za vas

Ukoliko postite, pa ne znate šta biste danas spremili, imamo predlog! U pitanju je posan ručak bogat vitaminima i ukusima. Izuzetan je za tople letnje dane, jer hidrira i vitaminima hrani čitav organizam.

Čorbica od povrća je toliko jednostavna, da čak i početnici mogu savršeno da je spreme. Nećete pogrešiti.

Ne znate koliko je ova ZAČINSKA BILJKA ZDRAVA za bubrege i bešiku - Svima je dostupna, a retko je koristimo

Ne znate koliko je ova ZAČINSKA BILJKA ZDRAVA za bubrege i bešiku - Svima je dostupna, a retko je koristimo

Nije ni čudo što se kaže IDE KAO ALVA! Najlepši bliskoistočni slatkiš uz BAKIN RECEPT koštaće 3 puta manje, a ispašće bolji nego u poslastičarnici

Nije ni čudo što se kaže IDE KAO ALVA! Najlepši bliskoistočni slatkiš uz BAKIN RECEPT koštaće 3 puta manje, a ispašće bolji nego u poslastičarnici

Potrebno je:

  • 1 glavica crnog luka
  • 1 velika šargarepa
  • 1 sveža paprika
  • 400 gr šampinjona
  • 2 veća krompira
  • 1 paradajz
  • ulje
  • suvi zacin
  • mleveni biber
  • pešun

Priprema:

Na ulju propržiti seckan luk, papriku i šargarepu. Dodati šampinjone, pa i njih pržiti da omeknu. Dodati mlevenu papriku, biber, začine, pa krompir isečen na kockice (dva veća). Naliti vodom da se kuva. Na kraju dodati paradajz isečen na kockice, pa ostavit da se kuva još 5-6 minuta i na kraju začiniti sa persunovim listom.