Šta ćete danas za ručak? Iz bakine kuhinje stiže prava DELICIJA - Paprika sa najlepšim nadevom

11.03.2024. 09:18
Piše:
Srbija Danas
Punjena paprika / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ Jelajelena Petrovic
Pred vama je još jedan izvanredan recept.

Punjena paprika je uvek dobra, ali ova je vrhunska i obavezno je isprobajte.

Pred vama se nalazi još jedna delicija iz bakine kuhinje, a verujte nam na reč - ovako lagan i recept koji je jednostavan za pripremu odavno nismo imali.

Ručak za MANJE od 100 DINARA - Čorba i ŠNICLE u najjeftinijijoj režiji, potreban vam je JEDAN SASTOJAK, ostalo su začini

Ručak za MANJE od 100 DINARA - Čorba i ŠNICLE u najjeftinijijoj režiji, potreban vam je JEDAN SASTOJAK, ostalo su začini

POBOLJŠAVA PAMĆENJE i reguliše HORMONE STRESA - U ovaj začin se kunu lični treneri, a uopšte nije skup

POBOLJŠAVA PAMĆENJE i reguliše HORMONE STRESA - U ovaj začin se kunu lični treneri, a uopšte nije skup

Potrebno je:

  • 2 jajeta
  • 4 paprike sveže ili zamrznute
  • 200 gr sira
  • 1 kašika kisele paprike
  • 1 struk crnog luka
  • malosoli i bibera
  • 1 kašika griza
  • 3 čena belog luka
  • 50 gr kulena
  • kačkavalj

Priprema:

Izgnječiti sir, dodati pavlaku i jaja pa dobro promešati. U to dodati seckan luk, kulen, beli luk i na kraju griz, te sve izjednačiti.

Puniti paprike koje ste presekli na pola po dižini. Ređati u podmazan pleh, a potom odozgo narendati kačkavalja.

Peći na 200 stepeni, 40 minuta - da lepo zarumene. Služiti toplo. Prijatno i uživajte!

Kompletan postupak pripreme pogledajte u narednom video zapisu:

Srbija Danas/A.R.

 

Piše:
Srbija Danas
11.03.2024. 09:18
Pogledajte više