RECEPT KOJEM ĆETE SE UVEK VRAĆATI: Posna punjena paprika prste da poližeš
Odličan recept za posnu punjenu papriku. Ukoliko probate, uvek ćete ih praviti!
17.02.2022.
08:10
Komentari (0)
Potrebno je:
- 1 veza mladog luka
- 200 gr pirinča
- 1 manji krompir
- 2 srednje šargarepe
- ulje, biber, so
- 4 čena belog luka
- 1 kašičica mlevene crvene paprike
- 2 ml. kuvanog paradajza
- paprike sveže ili smrznute
- 1 paradajz za zatvaranje paprike ili listovi krompira
- 200 ml kuvanog paradajza
- 100 ml vode
NOVAK UPOZORIO NA ŠTETNU NAVIKU KOJU SVI IMAMO: Nema ko ovo ne radi, ali odsad ćete dvaput razmisliti

NOVAK UPOZORIO NA ŠTETNU NAVIKU KOJU SVI IMAMO: Nema ko ovo ne radi, ali odsad ćete dvaput razmisliti
"Gospođo, vi POD HITNO u bolnicu!" Srpska voditeljka ispričala posle kojih simptoma je saznala da boluje od DIJABETESA

"Gospođo, vi POD HITNO u bolnicu!" Srpska voditeljka ispričala posle kojih simptoma je saznala da boluje od DIJABETESA
Priprema:
Iseckati sitno luk, šargarepu, i krompir. Pirinač dobro oprati. Luk i šargarepu propržiti na ulju, dodati opran pirinač, i seckan krompir. Dodati so biber i beli luk seckan, papriku mlevenu, seckan peršunov list po želji izmešat. Puniti paprike.
Poklopiti listovima krompira ili paradajza. Ređati u podmazan pleh. Sipati kuvan paradajz i premazati uljem paprike. Peći na 250 stepeni C.
Pokriti sa folijom bar 30 minuta, pa otkriti da se paprike zapeku.