Skip to main content
Isidora Bjelica

SAVET ISIDORE BJELICE: Ovako ona POBEĐUJE rak!

Foto: Srbija Danas
Životna borba.

Spisateljica Isidora Bjelica se već četiri godine bori sa opakim kancerom, koji se nekoliko puta vraćao. Njen savet glasi - mislite pozitivno. 

- Pozitivne misli, smeh i ljubav. Važno je intenzivno živeti, radovati se svakom danu i raditi ludačke stvari. Ja se doteram, obučem u najlepšu haljinu i to mi digne seratonin kada mi je najteže. Kupala sam se u moru pod hemoterapijom, ljudi su se krstili, ali kako da odolim kada ne znam koliko još vremena imam. Nikada se nisam borila protiv bolesti, već za život - rekla je Isidora Bjelica za Alo. 

Isidora Bjelica
Foto: Srbija Danas

Bjelica je rekla da joj je, po procenama lekara, ostalo još godinu dana života. 

- Ja sam, inače, statistička greška, pa očekujem da to budem i sada - zaključila je Bjelica. 

I njena drugarica po mukama, Dijana Milojković, nekadašnja mis i manekenka, kaže da se ne predaje u borbi protiv invazivnog raka materice i da njena bitka nije završena. 

- Ja ne odustajem jer lek je svuda oko nas, samo ga treba pronaći. Trbea slušati svoj organizam i telo, raditi ono što mu najviše prija. Iz prirode uzimam sve ono što je zdravo i što može da mi pomogne. Organizam treba da bude u alkalnom stanju, a to možemo postići sirovom ishranom. Izbacila sam slatkiše, meso i mlečne proizvode, a nabacila osmeh - rekla je Milojkovićeva. 

 

Pročitajte OVDE potresnu poruku koju je Isidora Bjelica poslala za Novu godinu. 

 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd