clear sky
5°C
20.04.2024.
Beograd
eur
117.1474
usd
110.1009
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

SAVET NARODNOG LEKARA za maksimalno MOĆAN IMUNITET: Vitaminska bomba za zdravo srce

12.09.2021. 13:49
Piše:
Srbija Danas
suvo voće
suvo voće / Izvor: Profimedia
Korona virus je ponovo u zamahu, a stižu i "redovne" jesenje infekcije. Evo kako da ojačate svoj imuni sistem!

Jak imunitet je oduvek najvažnija stvar i nešto za šta svako treba da se bori i da ga očuva.

U periodu kada je korona virus u zamahu, a spremaju se i brojne  "redovne" jesenje infekcije o moćnom imunitetu treba posebno da se razmišlja.

KURJE OKO MI NIJE DALO MIRA, a onda sam saznala: JEFTIN i PRIRODAN lek sa brzim delovanjem!

KURJE OKO MI NIJE DALO MIRA, a onda sam saznala: JEFTIN i PRIRODAN lek sa brzim delovanjem!

Drevna japanska TERAPIJA VODOM: Produžava život za 20 godina i SKIDA KILOGRAME!

Drevna japanska TERAPIJA VODOM: Produžava život za 20 godina i SKIDA KILOGRAME!

Ruski akademik Amosov podelio je recept za pravu vitamanisko - mineralnu bombu. 

Akademik Amosov je preporučivao postoperativnim pacijentima ovu zdravu mešavinu za brz oporavak organizma.

Izuzetno je korisna i za zdrave ljude. Pasta nadoknađuje deficit vitamina, posebno u zimskom periodu, sezoni gripa i prehlada, kao i jesenjem. Ova mešavina je izuzetno dobra za jačanje kardiovaskularnog sistema i za jačanje imuniteta.

zdravi proizvodi
zdravi proizvodi / Izvor: Profimedia

Sastojci: 

- po 200 grama suhog grožđa, suvih kajsija, suvih smokava, oraha, meda i jedan limun sa korom.

Priprema: 

Sve sastojke sameljite na mašini za mlevenje mesa (ili sitno iseckajte), dodajte med, promešajte i preručite u tegle. Čuvajte u frižideru. Uzimajte po 1 supenu kašiku, dva puta dnevno. Ujutro na prazan stomak, i uveče pre spavanja, uz šolju tople vode ili mleka. Za decu (ne mlađu od 3-4 godine) – po 1 kafenu kašiku, na isti način.

Obavezno ih dobro operite pre konzumiranja. Po pravilu, suvo voće treba potopiti u sud sa prokuvanom i ohlađenom vodom preko noći. Ujutro, vodu prosuti, a voće ponovo isprati pod jakim mlazom vode i ostaviti ga da se osuši.

 

Piše:
Srbija Danas
12.09.2021. 13:49