clear sky
9°C
25.04.2024.
Beograd
eur
117.1627
usd
109.3752
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Spremate ribu za BADNJI DAN? Ovaj korak NIKAKO ne smete da preskočite!

06.01.2019. 11:18
Piše:
Srbija Danas
Sirova hrana
Sirova hrana / Izvor: Profimedia
Daje posebnu draž...

Koju god ribu da se odlučite da spremite, sigurni smo da nećete pogrešiti. Ipak, znate za onu izreku "male tajne velikih majstora"?

DOMAĆI SIRUP PROTIV KAŠLJA: Prirodno, a efikasno! (RECEPT)

Svako pripremanje ribe mora da ima "ono nešto" zbog čega će vas porodica i prijatelji pitati kako ste uspeli da vam bude toliko ukusno.

Ribu bi bilo najbolje da zamotate u foliju i pečete u zagrejanoj rerni na 180° 10-15 minuta. Ono što će joj dati taj "vau" efekat jeste ono što ćete uraditi čim je izvadite iz rerne.

Nos vam je CRVEN I SJAJAN? Evo na šta tačno ukazuje ovaj na prvi pogled ovaj BEZAZLENI simptom

riba
riba / Izvor: Profimedia

Neki ljudi vole da jedu ribu sa, neki bez limuna, ali ukoliko malo limuna ipak iscedite odmah nakon pečenja, neće se toliko osećati, a ipak će riba dobiti taj poseban šmek.

Probajte, nećete se pokajati.

Piše:
Srbija Danas
06.01.2019. 11:18