mist
6°C
25.04.2024.
Beograd
eur
117.1643
usd
109.4482
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Starinska pita sa kiselim kupusom i prazilukom! Ima samo nekoliko sastojaka i pravi se veoma brzo (Recept)

08.03.2023. 09:00
Piše:
Srbija Danas
bakina kuhinja
bakina kuhinja / Izvor: Foto: YouTube printscreen/Jelajelena Petrovic
Slana posna pita, savršena za doručak.

Potrebno je:

  • 1 glavica kiselog kupusa
  • 2 veze luka mladog ili praziluk
  • 4 kašike barenog pirinča
  • malo mlevenog bibera
  • ulje
Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Savetnica za ishranu otkrila DOMAĆI ELIKSIR za poboljšanje parametara (RECEPT)

Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Savetnica za ishranu otkrila DOMAĆI ELIKSIR za poboljšanje parametara (RECEPT)

U litar vodke doda se ova biljka– Stari manastirski recept za mnoge tegobe, čuva srce, uklanja umor

U litar vodke doda se ova biljka– Stari manastirski recept za mnoge tegobe, čuva srce, uklanja umor

Priprema:

Na ulju propržiti seckan luk da omekša. Dodati seckan kiseli kupus, isečen što sitnije, pa ga pržiti. Pred kraj dodati 4 pune kašike pirinča. 

Sve izmešati i dodati mleveni biber. Na sto raširiti jednu gotovu tanku koru, premazati uljem pa dodati drugu koru i staviti 2-3 kašike kupusa i raširiti po celoj kori. Uviti u rolnicu i saviti u puža. 

Ređati u pleh, premazati uljem i peći na 200 stepeni C oko 40 minuta. 

 

Piše:
Srbija Danas
08.03.2023. 09:00