Skip to main content
devojka na heroinu

SVAKI DAN JE UZIMALA HEROIN I... Počela je sa samo 17 godina, a evo kako DANAS IZGLEDA (GALERIJA)

Foto: Facebook/Sergej Mihajlovic
Nećete verovati.

Heroin i metamfetamini su uništili bezbroj života. No, postoje ipak oni srećniji i uporniji koji na vreme odluče da se odvikavaju od takvog života i izvuku živu glavu pre nego je prekasno.

Od posledica konzumiranja ovih supstanci, Dejah Hel je uništila svoj život. Godinama je koristila droge i sasvim iznenada je odlučila da prestane. Danas, sa svojih 26 godina, ona je potpuno oporavljena. Nećete moći da poverujete kako sada izgleda.

Sve je počelo kada je imala 17 godina. Imala je velikih problema u kući, te je spas tražila u drogama. Svaki put kada bi joj neko na zabavama nudio to, bez dileme je uzimala. Kada joj je dečko preminuo od posledica konzumiranja, odlučila je posetiti kliniku za odvikavanje i zauvek prestati s tim.

Roditelji ga pronašli u LOKVI KRVI, a kada su videli SLUŠALICE I TELEFON, sve je bilo jasno (VIDEO)

  •  

  •  

  •  

No, nedugo posle tretmana za odvikavanje, vratila se svojoj zavisnosti. Kako kaže "nije mogla da prestane". Očajnički je želela svake minute pobeći od svih problema u životu.

Stvari su izmicale kontroli, a Dejah je imala samo 43 kilograma. Kada je posetila svog deda, otvorila je oči i shvatila da ne želi više biti osoba kakva je bila do tada. Nakon odsluženih kazni u zatvoru, odlučila je definitivno započeti nov život.

Danas ima 26 godina i ponosna je majka kćerkice. Živi srećnim životom i ona je jedan od retkih dokaza da nikada nije kasno da ako imamo želju, promenimo svoj život na bolje.

Nadamo se da će njena priča inspirisati mnoge. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd