Sreda 21. feb 2024.
Kamila

U ČEMU JE NJENA TAJNA? Ima 7 OBROKA dnevno i SAVRŠENU liniju

Foto: Instagram prinscreen/camilla_akerberg
Prava mera.

Kamila Akerberg je dvadesetosmogodišnja australijanka, model i lični trener sa vrlo neobičnim pravilima ishrane. Svako jutro u 5.30 popije "čarobni napitak", jede sedam puta dnevno, a kardio vežbe radi minimalno. Ona tvrdi da intenzivan trening nije presudan za vitku liniju.

DA LAKŠE SMRŠATE: Umesto kalorije, treba da brojite OVE stvari!

"Ako želite da izgubite na težini i dobijete tonus, ne treba da radite intenzivne kardio treninge pet puta nedeljno. Naime, ukoliko nemate dobar volumen mišića, takvim vežbama dobićete mršav, a ne toniran izgled", kaže Kamila.

CRVENA HRANA OSTAVLJA DOKTORE BEZ POSLA: Sprečava upalne procese, čuva kosti, srce i vid!

Njena preporuka za savršeno tonirano telo su dizanje tegova i treninzi snage.

Kada je ishrana u pitanju, smatra da treba jesti zdravo i ne izbacivati određenu grupu namirnica iz jelovnika.

"Ljudi su u zabludi kada misle da moraju da jedu salate i piju vodu da bi došli do željenog cilja. Važno je da je ishrana balansirana i nutritivno raznovrsna, to je važno za dugoročne rezultate. Treba da jedete sveže voće, povrće, dobre ugljene hidrate, zdrave masti", objasnila je i navela da je njoj upravo masna hrana pomogla da izgubi kilograme.

U Beogradu ima 20 vukova: Divlje životinje gaje kao ljubimce, a OVE kazne prete vlasnicima

"Postoje studije koje su pokazale da konjugovana linolska kiselina zaista pomaže u gubitku masnoće. Ona pomaže da smanjite konzumaciju kalorija, ubrzava sagorevanje masti i sprečava gomilanje masnoće u telu. Pomaže i u izgradnji mišića", kaže Kamila.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd