Skip to main content
frizider

"SVAŠTA SAM VIDEO U ŽIVOTU, ALI OVO NE!" Snimila unutrašnjost svog frižidera i zapanjila mnoge! "Pa, što sve to držiš unutra pobogu?!"

Foto: TikTok printscreen/gardenof_eve
Komentari na njenu ideju su bili različiti

Devojka na TikToku, naišla je na veliku pažnju, nakon što je okačila snimak unutrašnjosti svog frižidera, zbog čega je dobila ogroman niz komentara.

Naime, zbog neobičnog sadržaja, korisnici nisu mogli da dođu sebi od čuđenja.

Oglasio se PRAVOSLAVNI SVEŠTENIK - Dejan Dragojević prešao u ISLAM, a evo kakav je stav crkve povodom ovoga

Oglasio se PRAVOSLAVNI SVEŠTENIK - Dejan Dragojević prešao u ISLAM, a evo kakav je stav crkve povodom ovoga

"MLADI danas VOLE NOVAC i slavu"! Srpska influenserka progovorila o POVEĆANJU GRUDI i osudama sa kojima se suočava

"MLADI danas VOLE NOVAC i slavu"! Srpska influenserka progovorila o POVEĆANJU GRUDI i osudama sa kojima se suočava

Eva, kako se potpisuje ova devojka na Tik Toku, objavila je na Dan zaljubljenih snimak na kojem se vidi sadržaj njenog frižidera. Osim posloženih namirnica, u frižideru drži sveže cveće, vitamine, kao i uokvirenu fotografiju svoje mačke.

Ruže, šampanjac, jagode, kutija u obliku srca, a kako bi sve estetski bilo savršeno po njenom, dodala je voće i povrće crvene boje. Međutim, kako je otkila, ovo nije slučaj samo za taj poseban datum.

U njenom frižideru se uvek nalazi sveže cvće, fotografija mačke, a poseban hit su jaja koja drži u staklenoj posudi. Nakon što je objavila nekoliko snimaka, reakcije korinsika su bile podeljene.

Jedan deo je bio oduševljen estetikom i pažnjom sa kojom prilazi uređivanju.

"Dekorisanje frižidera cvećem? Ja sam za!", "Sviđa mi se ova estetika! Volela bih da vidim kako izgleda tvoj dom", samo su neki od pohvalnih komentara.

Međutim, bilo je i drugačijih komentara.

"Cveće i fotografija u frižideru? Devojko, meni ne stanu ni ostaci hrane unutra", "E, sad, zašto bi mi trebalo cveće i fotka mačke u frižideru", pisali su oni koji nisu imali razumevanja za ovu estetiku.

Iako su komentari bili podeljeni, korisnici su se makar u jednom složili - ovako sređen frižider nikada nisu videli do sada. Za hejtere, Eva je spremila adekvatan odgovor, navodeći kako je trenutno sama i kako nema dece, te joj ovakav način uređivanja pričinjava životnu radost.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd