Skip to main content
Frili

Smršala 18 KILOGRAMA, IZLEČILA EKCEM, a kosa i koža joj blistaju, sve ZAHVALJUJUĆI ovom REŽIMU ishrane!

Foto: Instagram printscreen/reeleethebananagirl
Kaže da joj je krvna slika savršena!

Poznata blogerka Frili ili popularno "Banana devojka" proslavila se promovisanjem specifične ishrane koju i sama praktikuje, a to je konzumiranje isključivo sirovog voća sa veoma malo povrća i orašastih plodova.

ALARM ZA UZBUNU! Bore su najmanji problem, ovo su simptomi PRERANOG STARENJA organizma!

ALARM ZA UZBUNU! Bore su najmanji problem, ovo su simptomi PRERANOG STARENJA organizma!

Gde izgledamo realnije - OGLEDALO ili FOTOGRAFIJA? Rešeno pitanje koje muči sve žene

Gde izgledamo realnije - OGLEDALO ili FOTOGRAFIJA? Rešeno pitanje koje muči sve žene

Kontroverzna Australijanka, čije je pravo ime Lijan Retklif, redovno na društvenim mrežama izveštava publiku o tome šta jede i od čega se sastoje njeni veganski obroci.

Tako je nedavno video na kome doručkuje pola lubenice i ruča veganski sladoled dostigao milionske preglede.

Ova četrdesetogodašnjakinja poštuje režim "sirovo do 16h" što znači da ne jede ni kuvanu ni zagrejanu hranu i da jede samo do 16 časova u toku dana.

Ona sledi još neke principe ishrane - svakodnevno koristi oko 15 banana od kojih pravi kremove ili smutije, a unosi oko 2.700 kalorija na dan.

Frili, naravno, za užinu uzima voće - smokve ili papaju na primer, a za večeru priprema kokos sa karijem i štapiće od povrće.

- Svaki dan doručkujem pola lubenice preko 13 godina, a kad moram - to radim i javno. To uvek zasmejava i fascinira prolaznike. Kada sam jela mrtve životinje - to nikome nije donosilo radost - napisala je ona jednom prilikom.

Ova veganka je početkom septembra proslavila 40. rođendan, a kaže da su najbolje godine njenog života počele kada je 2014. počela sa ovakvom ishranom i da danas voli svoje telo više nego ikada ranije.

- Dobila sam analize krvi i lekar mi je rekao da sam u savršenoj formi i da nastavim da radim ono što radim. Ljudi su mi govorili da ću propasti, ali evo prošlo je 16 godina i ja izgledam sve bolje i bolje - rekla je ona i dodala da je u tom periodu smršala 18 kilograma, izlečila ekcem i da joj je kosa zdravija i mekša.

Nekada je ona jela i do 50 banana na dan, a budući da se njena ishrana bazira isključivo na voću, koje kao što znamo sadrži šećere, ostaje pitanje koliko je to zdravo? Njene analize krvi možda jesu dobre, ali ne savetujemo ovaj režim ishrane na duži vremenski period.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd