Skip to main content
Mladi ljudi na poslu

OVO JE NAJPLAĆENIJE ZANIMANJE U SRBIJI: Besplatna škola za PROGRAMERE!

Foto: Profimedia
Cilj projekta iSerbia i Misnistarstva trgovine, turizma i telekomunikacija - blagovremeno podizanje kompjuterske pismenosti mladih

iSerbia uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, organizuje besplatnu online školu programiranja za sve mlade uzrasta od 12 do 19 godina sa teritorije Srbije koji žele da nauče osnove programiranja, kao i da prodube znanje iz te oblasti kreiranjem svog sajta ili aplikacije. Učešće je potpuno besplatno, a zainteresovani se mogu prijaviti putem PRIJAVNOG FORMULARA.

Polaznici će biti u mogućnosti da steknu znanja iz osnova programiranja putem onlajn edukacije i uz podršku facilitatora, kao i svojih nastavnika i profesora. Najmanje 100 najboljih polaznika nadogradiće znanje edukacijom iz kreiranja web sajta i android programiranja.

OVO NISTE ZNALI: Evo šta znači kad vam se na ekranu pojavi Error 401, 403, 404, ili 500!

iserbia
Foto: PR

Upravo statistički podaci pokazuju da su programeri veoma traženi na tržištu rada. Pojavom interneta, poslovanje se ubrzano pretvara u online tržište. Početak 21. veka je obeležila informatička revolucija, stoga je izvesno da će se ekspanzija e-poslovanja  nastaviti.

Android platforma je najmlađa i najperspektivnija grana u komunikacionim tehnologijama. Decenije koje dolaze obeležiće stalni rast ove oblasti i tražnju za novim stručnjacima. Upravo je cilj ovog projekta blagovremeno podizanje kompijuterske pismenosti mladih.

GMAIL uvodi veliku promenu 13. FEBRUARA - evo šta više nećete moći da radite!

Više informacija možete dobiti putem mejl adrese [email protected]. Ne propustite priliku da pohađate školu programiranja. Osposobite se za veoma traženo zanimanje na tršištu rada. Postanite majstori programiranja! 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
3 Beograd