Utorak 05. mar 2024.
Devojka

U POTRAZI STE ZA POSLOM? Ovo je ponuda koju ne smete da propustite - PRIJAVITE SE!

Foto: Profimedia
Idealna prilika za tebe

Švajcarska kompanija Viking Cruises, koja već nekoliko godina za redom nosi titulu najbolje rečne i prekookenske kompanije na svetu, otvara svoja vrata i organizuje regrutaciju za zainteresovane kandidate iz Srbije. Ovo će ujedno biti i prvi put u njihovoj dugogodišnjoj istoriji da će selekciju obaviti kod nas.

Viking Cruises počinje sa radom 1997. godine i već tada postaje jedna od najbrže rastućih kompanja sve dok nije stigla do zavidne liderske pozicije u svojoj branši. Poslovanje je počelo u Rusiji, zatim su svoje maršute proširili na Evropu i Ameriku, da bi vremenom sa rečnih brodova svoju flotu 2015.godine obogatila luksuznim prekookenaskim brodovima.

kruzer, brod
Foto: Profimedia/ilustracija

Danas kompanija ima 65 rečnih i 6 prekookeanskih brodova koji plove Skandinavijom, severnom Evropom, Mediteranom, Karibima, Australijom, Novim Zelandom, Aljaskom, Amerikom, Azijom i Afrikom. Prekookenaski brodovi spadaju u kategoriju malih brodova sa svega 930 gostiju, što im daje mogućnost da se usidre u mnogim svetskim lukama, a njihovim gostima i zaposlenima da obiđu najlepše i najegzotičnije lokacije.

95% zaposlenih se vraća na kruzere posle prvog ugovora

Kako ističu iz Viking Cruises kompanije, pored zvaničnih nagrada koje je uzdižu na prvo mesto već nekoliko godina za redom, ova kompanija ima i laskavo priznanje jednog od najboljih poslodavaca, koji svojim zaposlenima pruža najbolje uslove rada kao i brojne benefite. O tome govori i podatak da se 95% zaposlenih vraća na rad posle prvog ugovora!

Klikni na link, prijavi se i postani deo najuspešnije prekookeanske kompanije

Od predstavnika agencije za posredovanje u zapošljavanju “Feron d.o.o.”, Miloša Jovanovića, saznajemo da je velika stvar dolazak svetski priznate kompanije za Srbiju, kao i za mlade ljude u našoj zemlji.

“Bitan je dolazak kompanije Viking na naše tržiste jer je do sada bilo stopirano zapošljavanje naših ljudi u ovako velikim kompanijama. Iz tog razloga veliki broj zainteresovanih je ostao uskraćen za brojne benefite i šansu da se zaposli i radi za lidera u ovoj oblasti. Povratkom Viking Ocean Cruises na trzište, Srbija je dobila jednog diva industrije i u budućnosti se može očekivati da će druge okeanske kompanije krenuti Vikingovim koracima i opet se vratiti u Srbiju”, ističe Jovanović.

Na OVOM LINKU možete da se prijavite.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
15 Beograd