Skip to main content
Uniqa

Nikad lakše do naplate štete: UNIQA osiguranje predstavila jedinstven servis "MOJ PROCENITELJ"

Foto: Promo
Ceo proces krajnje jednostavan

UNIQA osiguranje sa ponosom je predstavilo jedinstven servis na tržištu "Moj procenitelj" koji klijentima omogućava da sami budu procenitelji štete.

Nove čuvarkuće – 53 domaća proizvoda metalske i prehrambene industrije

Nove čuvarkuće – 53 domaća proizvoda metalske i prehrambene industrije

DFC ĆE DONETI SRBIJI JOŠ JEDAN IZLAZ NA LUKU? Sporazum iz Vašingtona se sprovodi munjevitom brzinom

DFC ĆE DONETI SRBIJI JOŠ JEDAN IZLAZ NA LUKU? Sporazum iz Vašingtona se sprovodi munjevitom brzinom

PONOS SRBIJE: Mladi matematičari iz Jovine gimnazije osvojili zlatnu medalju na informatičkoj olimpijadi

PONOS SRBIJE: Mladi matematičari iz Jovine gimnazije osvojili zlatnu medalju na informatičkoj olimpijadi

Zahvaljujući inovativnoj platformi "Moj procenitelj", koja je dostupna 24 časa dnevno, klijenti UNIQA osiguranja procenu štete na vozilu ili domaćinstvu mogu da obave brzo i lako, iz svog doma ili sa parkinga, u bilo koje vreme, bez odlaska u poslovnice i fizičkog prisustva procenitelja.

"Moj procenitelj" je jednostavan za upotrebu, prilagođen pametnim telefonima i tabletima i ne zahteva instalaciju posebnih aplikacija, a ceo proces je krajnje jednostavan: po izvršenoj prijavi štete na vozilu ili u domaćinstvu, UNIQA preko SMS-a ili imejla klijentu šalje link koji je aktivan 24 časa ili više, putem kog vrše fotografisanje oštećenja na vozilu ili domaćinstvu i neophodne dokumentacije, što omogućava da se ceo proces procene štete završi samostalno u vremenu koje klijentima najviše odgovara i to za najviše 15 minuta.  

"Moj procenitelj" je potpuno automatizovan i kreiran bez kompromisa u smislu kvaliteta, pouzdanosti i sigurnosti zaštite podataka osiguranika. Dostupan je 24/7, a celokupna procena štete odvija se uz pomoć animiranog UNIQA asistenta koji klijenta vodi kroz ceo postupak pružajući neophodnu podršku, uputstva i instrukcije.

UNIQA klijentima ostavlja na raspolaganju mogućnosti za klasičnu ili video procenu štete, a lansiranjem platforme "Moj procenitelj" ostvarila je dodatni iskorak odgovarajući zahtevima klijenata za maksimalnu fleksibilnost, vrhunski kvalitet servisa usluga, brzinu i jednostavnost.

- Klijenti su fokus celokupnog poslovanja UNIQA osiguranja pa je i najnovija plaforma "Moj procenitelj" inspirisana upravo njihovim potrebama. "Moj procenitelj" klijentima omogućava jednostavnu i laku procenu štete, brže kompletiranje neophodne dokumentacije, a tako i efikasniju isplatu štete u najkraćem vremenskom roku. Lider u inovacijama na tržištu Srbije UNIQA teži digitalnoj transformaciji nastojeći da pravovremeno odgovori zahtevima svojih osiguranika, omogućavajući besprekoran servis i ekspresnu isplatu kako bi što pre mogli da saniraju štetu na imovini ili vozilu. Rezultat naših napora usmerenih na zadovoljstvo klijenata je još jedan superioran servis, jedinstven za Srbiju, ali i region - rekla je Gordana Bukumirić, CEO UNIQA osiguranja.

Uniqa
Uniqa
Foto: Promo

Nakon zajedničkog rada na projektu video procene štete, koji je UNIQA prva na našem tržištu i u regionu uvela prošle godine, platformu "Moj procenitelj" razvijala je i implementirala kompanija ICTS iz Beograda.

Podsetimo, UNIQA zahvaljujući primeni najsavremenijih rešenja i razvijanju online platformi, ima zaokružen ceo proces servisiranja klijenta 24/7 - od momenta iniciranja ponude, elektronske razmene dokumentacije, preko kupovine polise, plaćanja premije, do prijave, procene i isplate štete.

Sve informacije o proizvodima i servisima usluga UNIQA osiguranja možete videti na sajtu www.uniqa.rs.

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd