Sajam etno hrane i pića u Beogradu: Ministar Martinović obišao štand "Atera plus doo"
Danas je svečano otvoren Sajam etno hrane i pića u Beogradu, koji tradicionalno okuplja proizvođače domaćih delikatesa i autentičnih gastronomskih specijaliteta iz svih krajeva Srbije.
Sajam, koji se održava u hali 3 Beogradskog sajma, trajaće do 8. decembra, pružajući posetiocima priliku da uživaju u raznovrsnim ukusima i mirisima koji oslikavaju bogatu tradiciju naše zemlje.
Jedan od najposećenijih izlagača prvog dana sajma bio je štand "Atera plus doo", poznatog proizvođača voćnih rakija koje osvajaju pažnju ne samo svojim prefinjenim ukusom, već i inovativnim pristupom u proizvodnji. Kompanija "Atera plus doo", koja stoji iza brenda ‚‚JUTRA”, istakla se kvalitetom svojih proizvoda koji spajaju tradicionalne metode destilacije sa modernim standardima proizvodnje.
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Aleksandar Martinović, obišao je njihov štand tokom obilaska sajma i razgovarao sa predstavnicima kompanije o značaju očuvanja tradicionalnih vrednosti kroz savremenu proizvodnju.
Predstavnici kompanije "Atera plus doo" istakli su da im je misija da održe tradiciju uz prilagođavanje savremenim standardima i potrebama tržišta. Poseban akcenat stavili su na kvalitet sirovina i primenu savremenih tehnologija koje omogućavaju očuvanje autentičnog ukusa njihovih proizvoda.
Sajam je otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 19 časova, a osim degustacija, posetioci mogu prisustvovati radionicama i predavanjima o srpskoj kuhinji, kao i promocijama novih proizvoda. Organizatori očekuju veliki broj posetilaca, poručujući da je Sajam etno hrane i pića jedinstvena prilika da se domaći proizvodi predstave u najboljem svetlu.
Ove godine, Sajam ponovo pokazuje zašto je mesto susreta tradicije i inovacije, čineći ga nezaobilaznim događajem za ljubitelje domaće gastronomije i proizvođače koji žele da osvoje nova tržišta.