Četvrtak 07. dec 2023.
salo na stomaku

Čudotvorna obloga od samo JEDNE namirnice topi SALO NA STOMAKU!

Foto: Profimedia
Ukoliko želite da vaše telo bude zategnuto isprobajte ovaj delotvorni oblog!

Konzumiranjem đumbira ubrzaćete metabolizam, a samim tim i izgubiti višak kilograma. Sličan učinak ima i oblog ​​za telo od đumbira. Saznajte kako da ga napravite i na koji način ga možete koristiti.

Šta je potrebno: Kašika đumbira u prahu (ili sveže narendanog), nekoliko kašika losiona za telo, plastična folija, peškir, elastični zavoj.

Princip rada: Peškir umočite u što topliju vodu pa umotajte deo tela na koji želite da stavite oblog od đumbira. Ostavite par minuta kako bi se pore na telu raširile. Po potrebi ponovite ovaj korak još jednom. Izmešajte đumbir i losion za telo pa na željeno mesto namažite deblji sloj ove mešavine. Zatim ga omotajte nekoliko puta prozirnom folijom. Preko folije stavite elestični (ili obični) zavoj, navodi novi.ba. Nemojte previše stezati. Poenta je da se osećate udobno.

đumbir
Foto: Profimedia

Ostavite da deluje bar četiri sata, a ako vam ne predstavlja problem i celu noć. U početku možete osetiti peckanje. Ne brinite se, jer je to znak da maska ​​deluje. Ova maska ​​je dobra, jer đumbir smanjuje nagomilanu masnoću u telu.

Napominjemo da su rezultati još bolji ako ste uporni, pravilno se hranite i redovno vežbate.

Takođe, dodavanjem đumbira u svakodnevnu ishranu, pojačaćete delovanje ove maske i izgubiti još više centimetara u struku.

Napomena: Imajte na umu da će rezultati varirati od osobe do osobe. Centimetri koje izgubite zavisiće od vašeg metabolizma, nivoa aktivnosti i ishrane.

DIJETA SA MEDOM: Za samo 3 dana čak 2 kilograma MANJE! 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd