Skip to main content
Devojka plače

“Deda je počeo da me dodiruje kada sam imala 5 godina, mislila sam da je normalno da imamo seks!“

Foto: Profimedia/ilustracija
Ova devojka trpela je dugi niz godina seksualno iživljavanje svog dede, a da nije znala da to nije uredu, jer tada je bila samo mala devojčica.

Britanac Alen Burovsu(63) osuđen je na 17 godina zatvora jer je godinama seksualno zlostavljao svoju unuku. Dete, nažalost, nije bilo svesno šta mu je deda radio. Devojčica koja je odrasla u tinejdžerka, dedovih perverzija i dugogodišnjeg silovanja morala se prisetiti kako bi svedočeći na sudu.

"Kad sam bila dete, mislila sam da je to što mi radi normalno. Verovala sam da se takve svari devojčice rade sa dedom. Govorio mi je da je to što mi radi normalno. A to me je učinilo bolesnom. Trajalo je pet godina, a ja sam se bojala da o tome govorim. Bila sam toliko uplašena da sam mislila da mi baka i roditelji neće verovati ako im sve ispričam", ispričala je za Daily Mail Šarlot.

Seksualno zlostavljanje penzioner Alen Burovs počeo je kada je njegova unuka imala svega pet godina. Devojčica je tada trenirala ples blizu kuće babe i dede, a deda ju je iskorišćavao kada je ostajala da prespava kod njih. Burovs je nakon sudskog pretresa i svedočenja unuke osuđen za zlostavljanje, a na sudu je sve optužbe negirao.

"Bili smo na kauču zajedno i gledali film. Deda je počeo da me golica po stomak i nogama. Ja sam se smejala. Onda je počelo seksualno zlostavljanje. Sledila sam se. Bila sam premlada da bih mogla da shvatitim šta mi radi, ali znam da mi se nije sviđalo", ispričala je devojka za isti list.

Devojčica je zlostavljana svake nedelje po jednom, kad god je ostajala sama sa dedom, a samo dve godine od početka “bolesnih igrica“, britanac je silovao svoju unuku.

"Bila sam uništena te noći, bolom i svime što mi je rekao. Bilo je odvratno. Bila sam nemoćna i jednostavno nisam znala što da radim. A on me je uveravao da je to normalno", prisetila se užasa Šarlot, kojoj su se "otvorile oči" nakon što je o seksu počela da uči u školi.

Alen Burrows osuđen je 2014. na 17 godina zatvora zbog silovanja unuke. Šarlot, danas studira i još uvek pokušava da iz svog života potisnuti strahote koje je preživela.

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd