Skip to main content
Apple Watch

Evo pravog razloga zašto Apple Watch košta 10.000 dolara (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen
U poslednjih nekoliko dana dosta bure se diglo oko cene za Apple Watch Edition, kao i da li je takva cena opravdana.

Pre svega treba reći da, što se tiče tržišta unikatnih satova, Apple Watch uopšte nije preterano skup. Rolex i Piaget već godinama u ponudi imaju i skuplje modele, pa ih niko ne kritikuje za cenu. Ovde je najveći problem što se najjeftinija i najskuplja varijanta Apple Watch ne razlikuju u specifikacijama već samo u kućištu, tj. materijalu od koga su izrađeni.

Apple Watch zvuči sjajno na papiru. ali na netu se mogu naći komentari o tome kako su senzori nepouzdani, te da opcije vezane za zdravlje ne funkcionišu onako kako je to Apple zamislio. Naravno, ovo je sve rekla-kazala, te se moramo strpiti do 24. aprila, kada će Apple Watch zvanično krenuti u prodaju. Takođe, baterija je i dalje rak rana i sva je prilika da ćete ovaj uređaj puniti svaki dan, kao i vaš pametni telefon.

Celu ovu euforiju iskoristili su momci iz "CollegeHumor" i napravili fantastičan video na temu: Zašto Apple Watch košta 10.000 dolara? Glavni razlog, sa kojim se i mi slažemo, jeste taj da će ljudi, kada vide ovaj gedžet na vašoj ruci, odmah znati da ste potrošili 10.000 dolara, iako postoji i verzija koja košta 579 dolara. A sigurni smo da će verzija od 10K dolara planuti brže nego što bilo ko očekuje!

Ako vam se svidela ova vest posetite na Facebook fan page, Parada Geekova!

 

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd