Ponedeljak 26. feb 2024.
Tijana Ajfon i Milan Lola Smiljanić

HAOS: Lola Smiljanić IZBACIO Tijanu Ajfon iz hotela!

Foto: Youtube Printscreen/Maldivi - TV HAPPY/MONDO portal
Zasmetale su mu neke stvari kod stralete.

Fudbaler Milan Lola Smiljanić je započeo avanturu sa starletom Tijanom Ajfon koju je odveo na crnogorsko primorje. Njih dvoje su uživali u najluksuznijem hotelu u Bečićima gde su viđeni kako razmenjuju nežnosti. Fudbaleru se dopala učesnica rijalitija, međutim kada je saznao da je Tijana pričala kako je pokušala da se ubije zbog Vladimira Stojkovića, Lola je rešio da je vrati nazad za Beograd.

- Milanu su zasmetale Tijanine gole fotografije u medijima i njeni intervjui u kojima ona pominje poznate ličnosti. Iako je u početku od starlete želeo samo seks njihov odnos je postao sve ozbiljniji. Kap koja je prelila čašu bio je njen intervju u kom je pričala da je sekla vene zbog Stojkete, koji je inače Lolin dobar drug. On to nije mogao da podnese pa je rekao Tijani da spakuje stvari i ode kući. Rezervisao joj je avionsku kartu i ona je već uveče bila u svom stanu - izjavio je Smiljanićev prijatelj za domaću štampu, koji tvrdi da se fudbaleru ne dopada Tijanina popularnost jer je tako izložen javnosti.

A OVDE možete videti kako se Tijana Ajfon i Mimi Oro privatavaju na beogradskim splavovima. Fudbalski stručnjak Milan Živadinović govorio je o tome kako starlete uništavaju srpski fudbal, pročitajte OVDE.

Pročitajte i:

 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd