Skip to main content
Ibro

PROGLAŠEN POBEDNIK! Prvo mesto u "Zvezdama Granda" odneo Ibro!

Foto: TV Prva
Imao je najveću podršku publike, te je postao 10. pobednik u takmičenju!

Večeras je održano superfinale poslednje sezone poznatog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Saša Popović je vodio program (zbog čega nije bilo voditelja saznajte OVDE), a publika je takmičare bodrila velikim i dugim aplauzima nakon izvođenja svake numere, pokazavši koliko im se dopadaju finalisti.

Prvi presek je urađen posle sat vremena, a ko je prvi napustio takmičenje saznajte OVDE. U drugom preseku je saopšteno još četvoro kandidata koji napuštaju šou, a njihova imena saznajte OVDE.

Saša
Foto: TV Prva

Muzički gosti su bili Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Lepa Brena i Jelena Karleuša, a nešto posle ponoći proglašen je i pobednik "Zvezda Granda".

Peto mesto zauzela je Aleksandra Mladenović, koja je dobila skoro 50.000 glasova. Četvrto mesto zauzeo je Nikola Ajdinović Šećer sa nešto više od 50.000 glasova, a treće Ermin Redžić Bubi sa više od 58.000.

Vicešampion je Fatmir Sulejmani, sa preko 60.000 dobijenih poruka, dok je prvo mesto odneo Ibro Bublin iz Sarajeva, koji je imao najveći procenat glasova.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd