Skip to main content
Rada Manojlovic

Rada Manojlović ZAVISNIK! Pogledajte potresnu ispovest o PAKLU kroz koji je prošla!

Foto: Youtube printscreen/Sanja Marinkovic
Navučena na...

- Psihijatar rekao da nađem neki izduvni ventil. Sada mi je sve super. Lekovi su delovali - iskreno je ispričala pevačica.

Iako do sada nije pričala o tome, Rada Manojlović je prošla kroz težak period u životu, te je zbog lošeg psihičkog stanja mesecima uzimala lekove za smirenje i redovno posećivala psihijatra, otkrila je pevačica u ispovesti za “Blic“.

Kako izgleda nova devojka Veljka Ražnatovića i da ima grudi koje bacaju sve u drugi plan uverite se OVDE!

Rada je čak šest meseci uzimala lekove za smirenje, a najteže joj je bilo kada je trebalo da prestane da ih konzumira. Period odvikavanja joj je teško pao.

– Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla. Šest meseci nisam mogla da se skinem sa “ksanaksa”. Pričam ovo javno, jer svako ko pomisli uzeću, pa ću da se skinem kada ocenim da ne treba više – vara se. Nije to tako lako – ispričala je Rada i dodala:

A kako je Marija Šerifović savetovala takmičarki Zvezde Granda pogledajte OVDE

– Bilo mi je veoma teško da se skinem sa tableta. Tablete bih preporučila samo u krajnjoj nuždi.

Rada Manojlović
Foto: Srbija Danas

Na pitanje šta joj se dogodilo, pa se odlučila na sedative, pevačica je iskreno priznala da ne ume da isprazni nervozu i nezadovoljstvo, već sve drži u sebi.

– To ne valja. Zato mi je psihijatar rekao da nađem neki izduvni ventil. Sada više ne idem kod psihijatra. Sada mi je sve super. Lekovi su delovali – zaključila je Rada, a na kraju dodala kako ni u ludilu ne bi pomešala alkohol sa tabletama za smirenje.

Procureo je snimak Gastoza u vreleoj akciji sa muškarcem (18+ VIDEO), detaljnije OVDE!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd