Skip to main content
momak vrišti od bola

SVE LUDAK DO LUDAKA: Ova tri znaka su najveće psihopate ikada

Foto: Profimedia
Ako se nađete u njihovoj okolini, ne nervirajte se i ne menjajte ih - takvi su.

Svako od nas može da oboli od duševnih bolesti u zavisnosti od životnih okolnosti. Psihoze obolelom oduzimaju realan pogled na sebe, okolinu, menjaju mišljenje, osećanja, ponašanje, ali ova 3 znaka su baš preterala.

OVAN

Najslabiji deo organizma su glava, mozak, oči, i polni organi. Ovnovi nekontrolisano rasipaju energiju, naskaču na sve što ide na dve noge i mnogo se sekiraju! skloni su povredama polnog organa, a živce ne štede i celim bićem se unose u sve što rade!

Za ove ljude karakteristično je da zbog stresova ili dugotrajnog nerviranja lako gube kosu, a onda dobijaju komplekse pa maltretiraju ljude u okolini. Ovnovi bi trebalo da izbegavaju stresne situacije, a u lečenju da koriste prirodne lekove, trave i čajeve. Brže se oporavljaju u prirodi, na čistom vazduhu, uz more, ali posle nedelju dana opet prsnu i vrate se na staro. Najtoplija preporuka je poseta psihoanalitičaru, koji će vas bez medikamenata vratiti u normalnu.

iznervirani muškarac
Foto: Profimedia

BLIZANCI

Najugroženiji delovi organizma su ramena, ruke, prsti i nervi, a sekundarno žlezde i mozak. Podložni su hipohondriji, neurozama, upalama mozga duše. Plaše ih i manji znakovi oboljenja, što pogoršava stanje i može dovesti do teškog oblika hipohondrije. U ishrani ne treba posebno paziti na količine kao ni na kvalitet, samo treba uvesti više reda, ne preskakati obroke ili jesti između obroka kako to Blizanci često imaju običaj.

Najgora kombinacija sklonosti i sudbine je kada jedan Blizanac odluči da se bavi medicinom. Tada automatski postaje i nepodnošljiv pacijent, jer onda imaju tendenciju da se bave obrnutom psihologijom i pokušavaju upotrebom oštre retorike da od psihijatra naprave pacijenta! Oni su zapravo od onih "psihiča" koji su zabavni i dobrodušni, jako retko i melanholični. Nema tu realne agresije, ali budite na oprezu.

STRELAC

Strelac je rođeni glumac, gurman i "kreten", pa su mu želudac i probavni organi često ugroženi. Sledeći na redu su nervi i mozak, pa nije čudno da svaki od njih ima krajnje nepredvidive obrasce ponašanja.

Često neurotični i histerični, imaju tendenciju da maštaju preko potrebe i da se gube u svojim bolesnim fantazijama. Na njega snažno utiče okolina i još više emocije, pa lako oboli od tuge i depresije. Naravno, ako ih mazite i pazite biće vam zahvalni, ali ako niste od onih koji vole da brinu o deci, Strelac će vam se "popeti na glavu".

Strelčevi su veliki kritičari i mogu da pokude i najbolje spremljeno jelo, pa ako ste dobra kuvarica, očekujte od svog muškarca Strelca sve najgore. 

Pročitajte i:

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd