Skip to main content
Karleuša i Viki

ZAVRŠENE "Zvezde Granda" ali RAT SE NASTAVLJA: Viki Miljković OPLELA po Jeleni Karleuši!

Foto:Youtube/printscreen/ Zvezde Granda
"Treba čudo da se desi da bih snimila duet sa Jelenom Karleušom".

Članica žirija sinoć završenih "Zvezda Granda", Viki Miljković kaže da bi čudo trebalo da se desi da bi ona snimila duet sa koleginicom Jelenom Karleušom:

- Svašta bi trebalo da se desi, neko čudo, da bih ja snimila  duet  sa Jelenom Karleušom. Da bih snimila duet, prvo mora da mi se svidi pesma. Imala sam puno ponuda, ali mi je važno i kako nam se slažu energije i da li bismo mogli to da iznesemo, kaže Viki za medije.

Šta je Jelena Karleuša rekla o Viki Miljković pogledajte OVDE.

- Njena i Karleušina energija se međutim, definitivno ne poklapaju, jer se njih dve salno svađaju dok ocenjuju kandidate u "Zvezadama Granda".

- Jelena i ja se svađamo jer branimo svoje stavove, a često imamo različito mišljenje. Ljudi pitaju da li su moje svađe sa Jelenom nameštene. Evo javno kažem da nisu, to smo mi- objasnila je pevačica.

Zašto je Karleuša šokirana ponašanjem Viki Miljković pogledajte OVDE.

Viki kaže da bez obzira na razlike sa Jelenom, poštuje njen rad, ali ističe da je zgrožena pesmama nekih drugih koleginica koje nije želela da imenuje.

- Mnogo je kiča i šunda u poslednje vreme na sceni. Pojave se, budu neko vreme, ali kada se sve to proseje kroz sito, samo kvalitet ostaje- rekla je Viki Miljković.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd