Skip to main content
Cineplexx

PORODIČNI DAN UZ NOVE SINHRONIZOVANE AVANTURE: ,,Neukrotivi Spirit“ i ,,Zec Petar“ u Cineplexx Niš bioskopu 1. avgusta

Foto: Promo
,,Neukrotivi Spirit“ i ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ razveseliće sve mališane na Porodičnom danu u nedelju 1. avgusta od 12 do 17 časova u Cineplexx Niš bioskopu.

Za naše najmlađe posetioce pripremili smo poklon poster uz kupljenu ulaznicu. Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Epska avantura ,,Neukrotivi Spirit“ je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada i koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom. Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala. U sihronizaciji ovog filma učestvovali su Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić i Dušica Novaković.

Trejler filma ,,Neukrotivi Spirit“ 

Zeca Petra svi dobro poznajemo, ali ne propušamo priliku da njegove nestašluke ispratimo na velikom platnu. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude. U sinhronizaciji su učestvovali Stefan Bundalo, Dejan Dedić, Tamara Aleksić, Teodora Ristovski, Aleksandar Radojičić, Milica Janketić i Iva Stefanović.

Trejler filma ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ 

Ne propustite Porodični dan uz ,,divlje“ junake koji će vas povesti na sjajne avanture u svim Cineplexx bioskopima. Karte su uskoro u prodaji.

Iskoristite pogodnosti koje vam pruža članstvo u Cineplexx Porodičnom film klubu i po ceni već od 230 dinara za 2D projekcije, uživajte porodično* uz sjajnu animiranu priču na velikom platnu! Pored snižene cene karte, članove kluba očekuju i besplatne kokice.

*ponuda važi za kupovinu 3 ili 4 ulaznice

Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. 

Vremenska prognoza
Umerena kiša
8 Beograd