Skip to main content
masturbacija

SAVET VREDAN ZLATA! Ovo je JEDINI način da prvi S*KS sa novom devojkom bude BOMBA! RADI 100 POSTO!

Foto: Profimedia
Dobro, nije jedini, ali je efektan!

Mnogi momci, muškarci, većina pripadnika "snažnijeg pola", ima ozbiljan strah pred prvi seks sa novom devojkom. 

TAJNI SLATKI RAZGOVORI: O čemu uz kafu pričaju muškarci, a o čemu žene

TAJNI SLATKI RAZGOVORI: O čemu uz kafu pričaju muškarci, a o čemu žene

To je sasvim normalno i prirodno, sve je teže kada se radi prvi put. Na stotine misli se mota po glavi - "da li sam stavio dovoljno dezodoransa?", "Gaće sam jutros promenio?", "Jaoj, seci nokte na nogama, idiote!"... i tome slično. 

Ono što bi u svakom slučaju trebalo imati na umu, a može da pomogne, jeste činjenica da se i devojka oseća isto, ako ne i gore. Verujte, one su nesigurne kao i vi, i osećaju istu dozu straha kada se prvi put skidaju pred muškarcem. I to pogotovo ako ih baš privlači. Sve isto - gaće, nokti, dezodorans... 

FANTASTIČNI POPUSTI U TRAVELLAND-U SAMO DO 30. JUNA!

FANTASTIČNI POPUSTI U TRAVELLAND-U SAMO DO 30. JUNA!

I kao što se njima mota po glavi, "da li će mu se svideti moje grudi?", tako i vi, da se kladimo, razmišljate: "Kako li će joj se svideti moj"... da, znamo o čemu pričamo. 

Naravno, razmišljate o svom "ponosu" (glupog li izraza za penis), i kakav će utisak ostaviti na nju. Naravno, samo pod uslovom da ne gajite pitona u gaćama, poput porno glumca Rona Džeremija. U tom slučaju, ne morate dalje da čitate, zbogom!

seks
Foto: Profimedia

Ipak, u slučaju da spadate u "standardne primerke", kao neki koji su nam poslužili u prilikom anketiranja, a u svrhu istraživanja za ovaj članak, obratite sada pažnju - postoji mali trik koji uvek pali. 

U pitanju je, modernim marketinškim jezikom rečeno, spin. I vrlo je jednostavan - kada sa devojkom dođete do priče o seksu, recite joj da vam je mali! Ne morate baš da kažete kako je u pitanju mikroskopski primerak muške anatomije, ali objasnite joj kako ste se uvek brinuli da nije zadovoljavajuće veličine. 

Zvuči glupo? Ni u ludilu. Evo zašto. Pod jedan, to će pobuditi jednu od najjačih ženskih osobina - radoznalost! Hm, misliće ona, da li je baš tako? Moram da vidim, moram da vidim!

seks
Foto: Profimedia

Pod dva, izazvaćete u ženi (devojci) ono što bismo nazvali "sindromom medicinske sestre". Ona će odmah osetiti poriv da vam pomogne, da se ne osećate loše u vezi sa sobom. "Meni to nije važno, bla, bla, bla..." To se obično dešava na početku veze, posle bude obrnuto, ali to je druga priča...

Dakle, pobudili ste znatiželju i empatiju, veoma važne i snažne emocije. I odjednom, devojka ima neverovatan poriv da sa vama vodi ljubav, jer, kao što rekosmo, želi da PROVERI, odmah i sada, bez odlaganja, hitno!

Sledi onaj bezobrazni deo. Goli ste pred njom, a ona samo gleda dole. Čujete uzdah olakšanja, komentariše: "Ma nije uopšte mali, šta ti je!" Ili, u gorem, ali ipak podnošljivom slučaju "Nije TOLIKO mali, šta ti je!"

seks
Foto: Profimedia/ilustracija

I njoj je laknulo, i vama je laknulo, sledi penetracija i sve ostale gadosti koje podrazumevaju intiman odnos. 

Da zaključimo - bolje da joj kažete da je mali, pa da se razuveri na najbolji način, nego da se hvalite kako vas zovu "piton", pa da se izblamirate za sve pare, i izgubite svaku šansu da ponovite istu akciju sa istom devojkom. 

Eto. Nema na čemu. 

NAPOMENA: Ovo pravilo važi samo ako imate penis prosečne, normalne veličine. U slučaju da vam je, pecaroškim jezikom rečeno, baš "ispod mere", bolje da ništa ne pominjete. Pa šta vam bog da, žene su dobre duše... ponekad. 

 

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd