Skip to main content
Miroslav Đukić

ĐUKIĆ HVALI: Novajlije su se baš pokazale

Foto: Profimedia
U centru pažnje.

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić nije krio zadovoljstvo posle prve pripremne utakmice na Kipru. Crno-beli su prvom meču odigrali nerešeno sa ekipom GornjIk (0:0).

- Zadovoljan sam, igrali smo agresivno i čvrsto, kao da je evropska utakmica! Zadoboljan sam agresijom, držanjem lopte, falila nam je završnica i na tome ćemo raditi - rekao je Đukić

On je istakao da je veoma zadovoljan kako su igrale novajlije Đorđe Ivanović, Slobodan Urošević i Juri Vakulko.

Pročitajte i :

- Nismo imali vremena da bolje uigramo novajlije, jer u ovom delu priprema dominira rad na fizičkoj spremi. Prezadovoljan sam njihovim odnosom, kao da su deo ekipe duže vreme. Uroševića smo gurali ofanzivnije, pokazao je da može dobro da tome odgovori. Ivanović je s nekoliko poteza pokazao da je moćan s loptom. Kada bude malo svežiji biće dosta bolji. Vidi se da se oseća teret pretrčanih kilometara. Dobro se uklopio. Juri je fizički najviše trpeo, jer njegovi fizički rezultati nisu bili na nivou na kojem je trebalo da budu. Ali, doneće nam u budućnosti, ima dobar šut, agresiju, dobro se ukomponovao - ocenio je Đukić.

I mladi fudbaleri, koji su otišli na pripreme sa ekipom, dobili su pohvale od šefa.

- Mladi su dobili šansu, nije se videla razlika na terenu, videli smo da imamo dovoljan broj igrača u pogonu - naveo je Miroslav Đukić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Fog
17 Beograd