Skip to main content
Darko Lazović

JEDINI JE HTEO DA PRIZNA: Nismo ISPOŠTOVALI dogovor iz svlačionice

Foto: Profimedia
Poraz od Brazila.

Mislili smo da možemo, ali se ispostavilo da je Brazil ipak za klasu bolji od Srbije, ako bi se gledalo samo drugo poluvreme, možda i za dve. Ipak, Orlovi nikako ne smeju da klonu duhom, na redu su dueli sa Kamerunom i Švajcarskom gde su nam šanse mnogo realnije i gde treba tražiti šansu za plasman u nokaut fazu Maundijala.

BOLI ME… Mitrogol brutalno iskren posle poraza Srbije od Brazila

BOLI ME… Mitrogol brutalno iskren posle poraza Srbije od Brazila

PIKSI INSISTIRA SAMO NA JEDNOJ STVARI: Za mene je to čudno

PIKSI INSISTIRA SAMO NA JEDNOJ STVARI: Za mene je to čudno

MOGLO JE BOLJE: Tadić svestan propuštenog - "Imali smo prilika da ode u drugom smeru"

MOGLO JE BOLJE: Tadić svestan propuštenog - "Imali smo prilika da ode u drugom smeru"

Nakon utakmice sa Brazilom svoje utiske je izneo Darko Lazović, koji je ušao sa klupe, ali nije doprineo promeni dešavanja na terenu.

- Do primljenog gola smo se dobro držali i igrali onako kako smo se pripremili. Možda smo malo više trebali da igramo, ali opet igraš koliko ti protivnik dozvoljava. Ostavili smo im dosta prostora kod prvog gola, oni su dobri jedan na jedan, oni su to iskoristili do samog kraja. Analiziraćemo greške iz ove utakmice i okrećemo se sledećoj koja nas čeka u ponedeljak protiv Kameruna.

 Nije lepo izgubiti utakmicu, iako smo izgubili od jednog od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Mislim da smo mogli bolje da odigramo, posebno u tih poslednjih pola sata. Ništa nije izgubljeno, ostaju nam 2 utakmice, gde je sve u našim rukama i prilika da prođemo grupu.

Koje su to greške koje su napravljene?

- Posle gola smo nekako pali, ostavili smo im dosta prostora, gde su oni svojim individualnim kvalitetom pokazali svoju snagu i tu im je teško parirati. Poslednjih pola sata nismo odigrali dobro, morali smo da držimo više loptu u nogama, imali smo neke jeftine greške, teško je bilo tako doći do rezultata i oni su zasluženo pobedili.

- Nisam zadovoljan svojom igrom, iskreno. Nisam zadovoljan kako sam ušao.

Da li je postojao strah od Brazila?

- Mislim da strah nije postojao, to je gruba reč. Možda je posle tog prvog gola ušla nesigurnost u naše redove, pokušavali smo da damo gol, ali smo im ostavili dosta prostora. Bili smo kompaktni u prvom poluvremenu, i do tog prvog gola nisu stvarali neke šanse, ali kad im ostaviš prostora, onda dolazi njihov kvalitet do izražaja.

Koji je bio dogovor pred utakmicu, jer je selektor delovao posle utakmice utučeno i nezadovoljno?

- Dogovor je bio da igramo kao što smo igrali od kada je on selektor, ali mi to nismo ispoštovali. Trebalo je da držimo više loptu u nogama i ne grešimo u tim "sigurnim" pasovima, ali to je je jedan od razloga što nismo stvorili neke šanse kojima bismo ih ugrozili.

Može li ovo da poremeti ekipu?

- Ne može. Tek je počelo Svetsko prvenstvo, tek je prva utakmica. Mada nismo srećni, što se mene tiče, ni kako smo odigrali, ni rezultatom. Sve je i dalje u našim rukama. Okrećemo se utakmici sa Kamerunom, da ispravimo greške koje smo pravili i da igramo kao što smo igrali do ove utakmice.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana

 

 

Vremenska prognoza
Mist
7 Beograd