Skip to main content
Dragan Stojković Piksi, Fudbalska reprezentacija Srbije

PIKSI INSISTIRA SAMO NA JEDNOJ STVARI: Za mene je to čudno

Foto: MN Press
Veruje da bi bilo drugačije da nismo imali problem sa povredama.

Selektor Srbije Dragan Stojković govorio je na konferenciji za medije posle poraza Orlova od Brazila na Mundijalu u Kataru (0:2). 

PIKSI ZNA RAZLOG PORAZA: Jedna stvar je bila iznenađujuća, nisam mogao da prepoznam ekipu

PIKSI ZNA RAZLOG PORAZA: Jedna stvar je bila iznenađujuća, nisam mogao da prepoznam ekipu

PIKSI KAKVOG NISMO VIDELI: Nakon primljenog gola BACIO SVE SA SEBE (VIDEO)

PIKSI KAKVOG NISMO VIDELI: Nakon primljenog gola BACIO SVE SA SEBE (VIDEO)

Tom prilikom govorio je o svim detaljima vezanim za susret sa Kariokama. 

- Mi smo negde bili u egal poziciji u prvih 45 minuta, nisam video tada da su dominantni, za nas je porazno bilo drugo poluvreme, gde smo fizički pali i nismo više bili tim, oni su to iskoristili. Ovo večeras što se desilo, za mene je fizički iznenađujuć. Došli smo sa problemima u Katar, vezanih za povrede, i to su udarne igle našeg tima. Previše je da nemate 100% spremne te igrače i to se vidi. Brazilci su svetski krem fudbala, ali opet pokazali smo da možemo da igramo, meni je samo žao što nemamo Vlahovića, Mitrovića, Kostića spremne - naveo je Piksi.

- Brazil je svakako jedan od favorita na Mundijalu.  Atmosfera je bila sjajna, bilo je i dosta srpskih navijača, bilo je lepo biti ovde. U drugom poluvremenu je intenzitet bio veliki, ali smo dali prostora brazilskim igračima, mi smo fizički potonuli, za mene je to ponavljam čudno. Povrede naših igrača su ključne, na nas to utiče, mi nismo velika zemlja kao Brazil, povrede su maler. 

Osvrnuo se i na predstojeće obaveze.

- Period ispred nas moramo da iskoristimo da se odmorimo što više moguće, neće biti fizičkog rada, igrači su bili umorni drugo poluvreme. Mi naš cilj znamo i nećemo se predati, nije sramota izgubiti od Brazila. U prvom poluvremenu smo bili isti, u drugom su oni bolji, analiziraćemo i susret Kameruna i Švajcarske. Moraćemo dobro da izvagamo sve za sledeći meč. Pričao sam sa igračima i dobio izvešaj da je sve okej sa njima što se povreda tiče, ali očigledno nije okej. Moramo doneti odluke šta je dobro za tim, treneri kao ja moraju da prihvate probleme, da nemamo magične doktore koji rešavaju problem koji je nemoguć. Bilo bi drugačije da su mi igrači bili zdravi. 

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

 

 

Vremenska prognoza
Fog
1 Beograd