Skip to main content
Miroslav Raduljica

RADULJICA ŽALI: Nisam bio za bacanje, a u Zvezdi sam presedeo celu sezonu

Foto: MN Press
Nova stanica u karijeri grčki Marusi.

Nekadašnji reprezentativac Miroslav Raduljica nije se prošle sezone naigrao u Crvenoj zvezdi. Iskusni centar pravu šansu nije dobio, uglavnom je bio na klupi ili vam sastava, tako da je rastanak bio neminovan. 

ČOVIĆ NIKAD NIJE BIO OPTIMISTIČNIJI: Idemo po sve trofeje i da osvojimo Evroligu!

ČOVIĆ NIKAD NIJE BIO OPTIMISTIČNIJI: Idemo po sve trofeje i da osvojimo Evroligu!

OGLASIO SE VLASNIK VIRTUSA: Dobro je što je Teo otišao u Zvezdu

OGLASIO SE VLASNIK VIRTUSA: Dobro je što je Teo otišao u Zvezdu

"JE**I TEODOSIĆ VAM SE SMEJE U LICE": Laso BESNEO na svoje igrače na tajm-autu (VIDEO)

"JE**I TEODOSIĆ VAM SE SMEJE U LICE": Laso BESNEO na svoje igrače na tajm-autu (VIDEO)

Raduljica će naredne sezone braniti boje grčkog Marusija, a istakao je da mu je mnogo pomoglo što je pre promene kluba proveo mesec dana na pripremama sa Crvenom zvezdom i Duškom Ivanovićem.

- Zanimljiva sezona u smislu, pričamo o meni, a dotaći ću se i kluba. Nezasluženo mislim da nisam dobio šansu i u priči sa trenerom došli smo do zaključka da je možda ranije trebalo da mi kaže ako me nije video u timu i da probam da se ja nađem negde drugde. Samo mi je žao što nisam dobio priliku jer mislim da sam mogao jako dobro da je iskoristim i da uopšte nisam bio za bacanje. Ali dobro, trenerova filozofija. I ja sam je jako poštovao. On ima prema svima očinsku figuru i kao trener i kao osoba i tu nema puno diskusije, njegova se reč i odluka poštuje - rekao je Raduljica i dodao:

- Ja sam radio šta je bilo do mene, i više nego što je bilo do mene, bar u ovim godinama, a mislim da nisam dobio neki zasluženi rispekt, bar na osnovu i nekih starih zasluga, ako ćemo i o tome da pričamo. Ali, nema veze. Nije mi žao što sam bio nego samo što pred navijačima nisam uspeo da pokažem više od onoga što sam pokazao u onih par utakmica. Sve je to tako ispalo da sam presedeo celu sezonu, a nisam bio za bacanje i onda je ta priča bila da sam ja tu došao da završim karijeru što mi uopšte nije bio cilj – niti da ta priča krene niti je bio moj cilj da završim karijeru, pogotovo ne na taj način. Jako je glupo da neko ko je uvek igrao na vrhunskom nivou i u vrhunskim klubovima završi sedeći na klupu zato što mu neko nije dao šansu, zar ne - rekao je Raduljica na pitanje o sezoni provedenoj u Crvenoj zvezdi.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd