Subota 24. feb 2024.
Aleksandar Rakić

RAKIĆU OTKAZAO PROTIVNIK?! Srbin ga javno prozvao, a onda pecnuo i moguću ZAMENU

Foto: Profimedia
Još uvek nije zvanično, ali čini se ništa od Blahovica.

Dugo je Aleksandar Rakić prizivao revanš protiv Jana Blahovica i silno želi da mu se osveti za poraz koji mu je Poljak naneo u aprilu prošle godine.

KRAJ SNA O ČETVRTFINALU: Srpkinje poklekle u finišu meča!Rukometašice Srbije

KRAJ SNA O ČETVRTFINALU: Srpkinje poklekle u finišu meča!

Katarina Milutinović u polufinalu trka na 100 m slobodnim stilom i 50 m leđnoPlivanje

Katarina Milutinović u polufinalu trka na 100 m slobodnim stilom i 50 m leđno

NIŠTA OD ČETVRTFINALA KUPA IZAZIVAČA: Odbojkašice Uba poražene i u revanšuŽOK Ub

NIŠTA OD ČETVRTFINALA KUPA IZAZIVAČA: Odbojkašice Uba poražene i u revanšu

Meč je bio izjednačen na sudijskim karticama nakon prve dve runde, ali delovalo je kao da Rakić preuzima inicijativu. Nažalost, početkom treće runde Rakića je izdalo koleno i meč se završio zbog teške povrede srpskog poluteškaša. Blahovic je službeno slavio tehničkim nokautom, a Rakić je uskoro trebalo da dobije priliku za revanš.

Rakić i Blahovic trebali su ponovo da odmere snage 20. januara naredne godine, ali prema najnovijim navodima Aleksandra Rakića, od tog meča neće biti ništa.

- Ne možeš nikada izgubiti revanš kad si već drugi put otkazao meč. Legendarno sranje. Idemo da vidimo ima li 'Samuraj' hrabrosti da uskoči 20. januara - napisao je Rakić putem Tvitera.

Dakle, čini se da je Jan Blahovic otkazao revanš s Rakićem, a srpski borac zajedno s UFC-om sada će biti u potrazi za zamenom. Jiri Prohaska je taj 'Samuraj' kojeg Rakić spominje, ali pitanje je hoće li češki borac pristati na meč nakon što je pre nešto manje od mesec dana nokautiran na UFC 295 priredbi od strane Aleksa Pereire.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd