Skip to main content
Ivana Španović

JAČA OD SVIH NEPRAVDI: Ivana PRESREĆNA zbog ZLATA u Briselu, pominjala i London! (FOTO)

Foto: MN Press
Srpska atletičarka trijumfovala u poslednjoj seriji.

Blistavim skokom od 6,7 metara u šestoj seriji, Ivana Španović je osvojila Dijamantsku ligu u Briselu. Tek u poslednjem pokušaju, srpska atletičarka napravila je najbolji rezultat, koji joj je doneo prvo mesto na kraju takmičenja.

NAJBOLJE ZA KRAJ: Ivana Španović poslednjim skokom osvojila Dijamantsku ligu (FOTO)

NAJBOLJI NA PLANETI: Majdov OSVOJIO zlato! Najveći USPEH u ISTORIJI srpskog Džudoa! (FOTO)

Ivana Španović
Ivana Španović
Foto: Profimedia

VELIKO PRIZNANJE: Ode Maja Ognjenović u funkcionerke! (FOTO)

- Presrećna sam što sezonu završavam osvajanjem Dijamantske lige, mnogo mi znači ova pobeda naročito posle svega što se desilo u Londonu. Ponosna sam što sam baš u šestoj seriji uspela da izvedem najbolji skok takmičenja - istakla je Španovićeva, koja je najbližoj konkurentkinji umakla za pet santimetara.

Trener srpske rekorderke Goran Obradović, sijao je od sreće posle velikog uspeha njegove učenice:

- Celo takmičenje obeležila je velika neizvesnost i razlika u samo par centimetara sve do šeste serije kada je Španovićeva skočila 6, 70 metara. Moram priznati da skakačice nisu bile raspoložene za velike skokove naročito posle treće serije kada je na zaletištu zbog organizacionih problema nastupila pauza više od dvadesetak minuta i bilo im je jako teško da se vrate. Ipak, Ivana je još jednom dokazala da ume da se izbori sa pritiskom i da u šestoj seriji odnese pobedu i odbrani Dijamantski trofej od prošle godine - naglasio je Obradović.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd