Skip to main content
Filip Krajinović

ŠOK: Krajinović NAJAVIO KRAJ KARIJERE?

Foto: Profimedia
Srpski teniser saopštio medijima...

Srpski teniser Filip Krajinović saopštio je da će uskoro objaviti vesti koje se tiču njegove karijere. Filip ima jako lošu sezonu, samo tri pobede u ovoj godini, a u prvom kolu Rolan Garosa zaustavio ga je Frensis Tijafo (6:3, 6:4, 6:2).

AMERIKANAC IPAK PREJAK: Krajinović eliminisan sa Rolan Garosa!

AMERIKANAC IPAK PREJAK: Krajinović eliminisan sa Rolan Garosa!

NOVAK BI SVE ISTO PONOVIO: Nemam zadrške, boli me sve što se dešava na Kosovu

NOVAK BI SVE ISTO PONOVIO: Nemam zadrške, boli me sve što se dešava na Kosovu

"I JA SAM ŠOKIRAN": Međedović razočaran debijem na Gren slemu!

"I JA SAM ŠOKIRAN": Međedović razočaran debijem na Gren slemu!

- Mislim, dobio sam jak udarac u grlo odmah na početku. Malo mi smetala u vezi disanja. Međutim, nije to uzrok što sam izgubio. To je jedna lako loša serija u mojoj karijeri koja nema kraja i jednostavno teško mi sve ovo jako pada. Svašta nešto mi prolazi kroz glavu i misli. Uskoro ću objaviti neke vesti u vezi moje karijere, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti - rekao je Krajinović i dodao:

- Za neki nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta nešto. Dugo se gubim u svemu ovome, nesrećan sam na terenu jako. Opet ponavljam, sve mi teže padaju pobede, igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči.

Krajinović je razmišljao o raznim stvarima, a pauza svakako nije opcija.

- Svašta mi pada na pamet. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro - istakao je Krajinović.

Filip je trenutno 93. igrač sveta.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
18 Beograd