Skip to main content
Meridian

KAD MERIDIAN ČASTI – SVI SU NA DOBITKU! Nije samo AUDI, stigla i vespa i poklon putovanja (FOTO)

Foto: Promo
Evropsko prvenstvo u fudbalu je završeno, ali slavlje među Meridianovim igračima i dobitnicima fantastičnih poklona je tek počelo! 

Iza nas je period kakav se ne pamti! Od 11. juna do 11. jula Meridianovi igrači su uživali u vrhunskom fudbalu, ali i u fantastičnom takmičenju – nakon mesec dana "paklene" borbe proglašeni su dobitnici, a sada se nagrade ređaju kao na traci!

Meridian
Foto: Promo

Najbolja kladionica u regionu je, baš kao i uvek do sada, uspela da zabavi, na kraju i nagradi svoje verne korisnike, a posebno ljubitelje fudbala.¬

Kao što znate, EURO nam je doneo mnogo iznenađenja, sjajnih golova, fantastičnih preokreta i na kraju titulu Italije, a da sve to bude još zanimljivije – pobrinuo se Meridian, koji je tokom trajanja prvenstva organizovao takmičenje u broju odigranih tiketa gde je glavna nagrada bila NAJNOVIJI AUDI, a pored toga i brdo keš bonusa za igrače od 2. do čak 30. mesta!

Meridian
Foto: Promo

Međutim, ako ste mislili da je Meridian samo na taj način obradovao igrače – prevarili ste se! Tu su i oni koji su se "lavovski borili", pa je "gomila" fenomenalnih poklona uključivala i prelepu vespu, egzotična putovanja, najnoviji iPhone, kao i spa vaučer za pravo uživanje na Zlatiboru. 

Evo i srećnih dobitnika "Lavovske borbe":

1) D. M. - Vespa Sprint 50 Red
2) S. J. - Letovanje na Kritu za dve osobe 
3) Đ.C. - iPhone 12
4) M. S. - iPhone 12
5) B. D. - iPhone 12
6) M. M. - Spa za dve osobe na Zlatiboru
7) Utešne nagrade - lopte 

Meridian
Foto: Promo

Ako ste propustili ovu priliku - ne brinite! 

Meridian sprema još mnogo iznenađenja, a za početak - ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji - DOBIJATE POKLON TIKET PO IZBORU OD 500 RSD.

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
15 Beograd