Skip to main content

MOGUĆE JE I TO! Najbolji timovi i najveće zvezde Evrolige PONOVO NA OKUPU

Kazino revolucija u Meridianu

Da li vam nedostaju klasični mečevi evropske klupske košarke? Više ne morate da idete na YouTube ako želite da se podsetite najboljih scena sa prethodnih F4. 

Dovoljno je da se ulogujete na svoj meridianbet.rs korisnički nalog i najbolja evroligaška akcija počinje da se vrti pred vama. 

A tim povodom od Meridiana stiže još jedan vredan poklon – kliknite OVDE i čeka vas 1.500 DINARA BONUSA za standardno i uživo klađenje.

Novi virtual pod nazivom Instant Euroleague Legends na jednom mestu okuplja najbolje timove Evrolige i najveće košarkaške zvezde ovog takmičenja! 

Videćete sjajna zakucavanja, ubistvene kontranapade, rafalne paljbe za tri poena, a da stvar bude još bolja, moći ćete da se kladite na ove mečeve! 

Bilo da igrate na favorite ili lovite velike kvote. Možete odigrati hendikepe, više ili manje poena na meču sa nekoliko ponuđenih zbirova, kolika će biti koš razlika na meču, više ili manje koševa domaćina ili gosta – kao na pravim košarkaškim mečevima. 

U gornjem levom i desnom uglu videćete grbove ekipa, a ispod njih statistiku tokom sezone. Na osnovu toga možete videti šta najčešće dolazi i to će vam pomoći u igri.

Najboljih 14 evroligaških klubova svih vremena pojavljuju se u Instant Euroleague Legends virtualu. 

Pored evropskih giganata, kao što su CSKA Moskva, Barselona, Real Madrid i Fenerbahče, videćete i jedan klub sa naših prostora. Ali, da ne otkrivamo sve odjednom - ulogujte se na svoj Meridian korisnički nalog, zaigrajte Instant Euroleague Legends i videćete o kom klubu se radi.

Prvi put na tržištu virtuelnih igara pojavila se igra koja dostojno reprezentuje najbolju evropsku klupsku košarku.

Ono što će vas oduševiti jesu vizuelni prikazi sa najboljih mečeva u istoriji evrolige. 

Ostvarite dobitak uz zvuk sirene!

Meridian – mesto najbolje zabave!

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd