Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

СТОПУТ СТЕ КОНКУРИСАЛИ И НИШТА? Ако се уклапате у овај профил, то је разлог због ког нико не жели да вас запосли

06.09.2019. 13:32
Пише:
Промо
Žena, devojka, mobilni telefon
Жена, девојка, мобилни телефон / Извор: Профимедиа/илустрација

Проверена метода са којом ћете сигурно имати успеха...

Многи теже да побољшају своје пословне могућности, а како би нашли одговарајуће запослење. Наравно да све то не могу учинити уколико немају макар основно знање енглеског језика, те се подразумева да морају познавати и одређене рачунарске програме. А све то зависи од посла до посла, односно од обавеза које то радно место ставља пред запосленог.

Стекните жељени сертификат или диплому

Другачије ће у очима потенцијалног послодавца, сасвим сигурно изгледати онај кандидат, који у својој радној биографији има јасно наведено да је стекао и одређене сертификате, а поред већ постојеће дипломе о завршеној средњој или вишој школи, односно факултету.

Škola stranih jezika
Школа страних језика / Извор: Фото: Промо

А курсеви и обуке су свакако корисни за појединце, посебно уколико се баве тематиком, која је нарочито интересантна за њихову матичну компанију. Заправо, сваки појединац који се додатно едукује шаље јасан сигнал свом послодавцу да није престао да ради на себи и да има жељу непрекидно да своје вештине унапређује.

Дакле, неопходно је да сваки члан одређеног колектива ради на себи, а у смислу да се труди да побољша своју личност, као и да стиче нова знања и вештине, како би унапредио и своје професионалне квалитете на тај начин.

Курсеви енглеског и немачког језика

А у данашње време када се знање страног језика сматра императивом, не постоји лакши начин да појединци побољшају свој ЦВ, него да у њега унесу и податак о поседовању сертификата о познавању једног или више страних језика.

Обично се најчешће тражи обука и курс немачког  и енглеског језика, јер захваљујући познавању та два језика и комуникација са бројним пословним партнерима може бити много лакша. Одмах затим су и курсеви и обуке руског језика, као и француског, а све чешће и неког од скандинавских језика. Разлог за то јесте везан за присуство бројних компанија из Норвешке, Шведске и Финске, као и Данске на подручју наше земље.

Škola stranih jezika
Школа страних језика

Ипак, није све баш тако једноставно како на први поглед изгледа. Јасно је да мора постојати жеља и воља за учењем језика, али је свакако потребно и пронаћи адекватну образовну институцију. Али је чињеница да захваљујући бројним школама и појединцима, никада није било лакше него данас стећи знања неког језика. Зато се неретко догађа да заинтересовани остају збуњени због тако обимне понуде.

Срећа те постоји у понуди и школа страних језика Академије Oxford и то на многобројним локацијама у земљи.Поред тога што наставу у оквиру те школе имају право да похађају старији полазници, у понуди се налазе и курсеви енглеског и немачког језика за децу. Малишанима различитог узраста ће бити омогућено да се упознају са изабраним језиком, те да стекну одговарајући темељ за даље учење.

Изузетно је важна информација да школа страних језика Академије Oxford наставу организује уз поштовање тренутно важећег језичког стандарда на светском нивоу, иначе познатог и као ЦЕФР (The Common Еуропеан Framework фор лангуагес). Тај податак је нарочито значајан за све заинтересоване, зато што ће њихово знање бити окарактерисано у складу са јасном дефинисаним нивоима овог језичког оквира. Да не буде забуне, напомињемо да учење језика функционише на шест нивоа укупно, односно од А 1 као основног нивоа, па до Ц 2 као највишег нивоа знања које може имати особа, уколико јој енглески, немачки или било који други језик није матерњи.

У складу са актуелним правилима, Академија Oxford подразумева и вршење провере знања одређеног језика, а што се односи на све едукације које су изнад А 1 нивоа. Са надлежнима у одабраном представништву ће сваки полазник бити у обавези да се договори око датума тестирања, као и око других детаља.

Како са мало новца да унапредите своју радну биографију?

С обзиром на то да школа страних језика Академије Oxford важи за максимално професионалну образовну институцију, а да запослени у оквиру сваке њене пословнице нарочито воде рачуна о квалитету наставе и о ценама, врло је једноставно да за релативно малу суму новца заиста и побољшате квалитет своје радне биографије.

Наиме, свако ко има жељу, има и могућност да похађа курс страног језика и то по посебно повољним условима.
Уз то треба додати информацију и да су доступни бројни попусти, тако да осим незапосленима, попусти на иначе већ повољне цене курсева ће бити обрачунати и пензионерима, затим студентима и лицима са инвалидитетом, а уколико сви доставе захтевану документацију. Такође ова школа води рачуна и о старим полазницима, па су и њима обезбеђени значајни попусти.

Уколико желите да уштедите новац, а да истовремено учините нешто добро за себе, школа страних језика Академије Oxford вам стоји на располагању. Не само курсеви и обуке енглеског и немачког језика за одрасле и за децу, него се у понуди налази и настава за децу и одрасле за више од 30 светских језика.

Сада је прави тренутак да стекнете по повољној цени валидну диплому и да на тај начин умногоме унапредите и свој ЦВ.