Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Chat ГПТ предвиђа цену Битцоина

25.10.2023. 10:52
Пише:
а.е.
chat gpt
chat гпт / Извор: Shutterstock

ChatGPT робот је постао свеприсутан извор предвиђања цена криптовалута од свог лансирања у новембру 2022.

Овај алат покреће вештачка интелигенција и пружа објективне информације инвеститорима широм света. У својим предвиђањима цена криптовалута ChatGPT користи низ фактора, укључујући историјске податке, тренутно расположење тржишта и регулаторне интервенције.
Власници биткоина (БТЦ) суочавају се са изазовним временима јер је вредност највеће криптовалуте драматично пала од краја августа. Међутим, имајући у виду недавни позитиван тренд Битцоин-а у последња три дана, одлучили смо да консултујемо ChatGPT како бисмо сазнали да ли се овај раст може наставити током четвртог квартала 2023.

ChatGPT даје изненађујуће прогнозе о цени Битцоин-а

У време писања овог текста вредност биткоина је 26.680 долара, након што је недавно одскочио са нивоа подршке око 25.000 долара. Овај ниво подршке је остао чврст од средине јуна, што указује на значајну потражњу за биткоинима последњих недеља.

Promo
Промо / Извор: Извор: Традинг View

Прошлонедељни опоравак је довео до пораста цене биткоина изнад свог 20-дневног експоненцијалног покретног просека (ЕМА), што указује на позитиван замах и могући краткорочни биковски тренд. Анализа сентимента са yPredict.ai такође примећује значајно повећање позитивног расположења, што додатно подстиче оптимизам међу инвеститорима у криптовалуте.

У светлу ових фактора, ChatGPT даје занимљива предвиђања о цени Битцоина у наредним недељама. Ако се оптимизам око биткоина настави, постоји могућност израженијег узлазног тренда, а биткоин би могао да достигне ниво отпора од 28.000 долара у наредним недељама.

Што се тиче цене биткоина у последњем кварталу ове године, на основу тренутних трендова, ChatGPT процењује потенцијални раст од 20% до 60%. У најпесимистичнијем сценарију, биткоин би могао да достигне максимум од 43.544 долара, ниво на којем је последњи пут тргован у априлу 2022.

Иако су ово оптимистичне прогнозе, њихова реализација зависи од стварних тржишних услова. Сходно томе, инвеститори ће пажљиво пратити перформансе Битцоин-а у блиској будућности, са надом да ће се тренутни позитивни тренд наставити.

Према ChatGPT-u, Битцоин Minetrix је поставио звездани успон са повећањем цене од чак 6x

Битцоин Minetrix представља нови токен у тренутном таласу различитих Битцоин алтернатива. Овај иновативни пројекат комбинује популарни модел пасивног прихода са концептом рударења биткоина како би се елиминисале претње од рударских превара трећих страна кроз побољшане мере безбедности.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Платформа Битцоин Minetrix се истиче једноставношћу коришћења, пружајући погодност за инвеститоре почетнике са приступом преко мобилне апликације и веб странице. Поред тога, иновативни концепт од улагања до рударења омогућава корисницима дугорочну корисност. Претпродаја Битцоин Minetrix токена је у току, дајући раним инвеститорима прилику да купе овај крипто токен по повољној цени од само 0,011 долара пре него што цена порасте током следећих фаза претпродаје.

Да бисте остварили профит на платформи Битцоин Minetrix, није потребно постати стручњак за рударење Битцоин-а или улагати велике суме новца. Са BTCMTX токеном, лако је постићи сличне или чак веће награде од БТЦ блокова. Претпродаја Битцоин Minetrix токена почела је 26. Септембра, а ЕРЦ-20 BTCMTX токен можете добити тако што ћете посетити званичну web страницу пројекта.

Минимално улагање пре продаје је 10 долара, а подржани начини плаћања укључују ETH токене, УСДТ, БНБ и платне картице. Претпродаја се одвија у десет фаза, са хард цап-ом од 32 милиона долара. 

Купите Битцоин Minetrix токене

ChatGPT о цени Wall Стреет Мемес токена

Питали смо ChatGPT да изнесе своје мишљење и о Битцоин алтернативи, Wall Стреет Мемес (WSM).

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Иако је претпродаја криптовалуте Wall Стреет Мемес (WSM) тек недавно почела, њена претпродајна вредност је већ премашила 25 милиона долара. Тренутно смо у последњој фази претпродаје пре званичног лансирања WSM токена на првом крипто тржишту планираном за 27. Септембар.

ChatGPT препознаје важност подршке заједнице и присуства на друштвеним медијима као кључних компоненти за успех меме токена. Ова комбинација привлачи пажњу ширег спектра инвеститора, што потенцијално резултира повећаном потражњом за токеном.

Пројекат Wall Стреет Мемес се придржава ових принципа, а до 100% укупне понуде токена је посвећено заједници пројекта. Тим који стоји иза пројекта тврди да то осигурава транспарентност јер развојни тим неће задржати WSM токене за себе.

Поред тога, тим са Wall Стреет Мемес-а посветио је последње две године изградњи јаке заједнице, са импресивним пратиоцима на друштвеним мрежама. Више од 523.000 на свом Инстаграм налогу „walltbets“, додатних 207.000 на Твитеру и преко 100.000 пратилаца на њиховим другим Инстаграм каналима, „waltgonewild“ и „walltbullsnft“. Укупно, Wall Стреет Мемес има заједницу од преко милион људи.

ChatGPT верује да би излиставање токена и повећана доступност могли бити кључни фактори за његов будући раст, под условом да то подржавају тржишни услови: „Када WSM меме коин буде излистан на успостављеним крипто берзама, биће доступан широј публици потенцијалних инвеститора. Повећана доступност често доводи до повећања обима трговања, што може позитивно утицати на цену токена."

Што се тиче конкретних бројева, ChatGPT предвиђа могуће 10x добитке власницима WSM токена након што буде излистан на берзи. Ако би се ова прогноза остварила, WSM токен би могао да достигне вредност од 0,337 долара.

Међутим, ChatGPT ради са ограниченим информацијама и није алат за доношење инвестиционих одлука. ChatGPT верује да би Wall Стреет Мемес могао да буде следећи успешан пројекат у свету меме токена. 

Закључак

Постоји потенцијал за атрактиван раст ових алтернатива у последњем кварталу ове године, под претпоставком повољних тржишних услова, како тврде поједини аналитичари и програмери ових пројеката. ChatGPT није алат за трговање и није стручњак за криптовалуте. Његове процене треба узети са резервом и сматрати их занимљивим информацијама, а не саветима за инвестирање.