Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Појачава се Сеа Данце фестивал! Стиже хитмејкер DJ Topic! Огромно интересовање за фестивал – повољније улазнице само до петка

17.08.2021. 15:56
Пише:
Промо
Sea Dance
Сеа Данце / Извор: Фото: Промо

Након што је одушевио на десетине хиљада фанова на главној бини овогодишњег Exita, једна од најбрже растућих звезда данашњице и хитмејкер чији синглови прелазе бројку од преко пола милијарде прегледа на видео и стриминг сервисима – DJ Topic – стиже на Сеа Данце као најновије појачање!

Најјачи фестивал овог лета на Јадранској обали обогатио је линеуп који већ предводе велика светска и регионална имена, као што су Борис Brejcha, Мацео Plex, Тале Оф Ус, Медуза, Сатори, Сенидах, Бајага и Инструктори, Војко В, Who Сее, Сајси МЦ, Тијана Т и многи други. Интересовање које влада за долазак у Црну Гору и посету прекрасној плажи Буљарица код Будве, од 26. до 29. августа, већ сада премашује сва очекивања, уз продају улазница у више од 35 земаља света. Због тога се ограничена количина актуелних улазница брзо приближава свом крају, па ће у продаји бити најкасније до петка 20. августа или раније, уколико се залихе распродају! Упоредо са финиширањем програма, Сеа Данце је покренуо „Нећу више“, кампању за вакцинацију младих у Црној Гори, и доделио чак 1.000 улазница за медицинске раднике и све који се вакцинишу од 18. августа на званичним пунктовима за вакцинацију широм државе.

Хитмакер Topic то јоин | Сеа Данце Фестивал 2021

Власник хитова Бреакинг Ме“, „Your Лове“ и „Chain My Хеарт“, немачки продуцент и Ђ, који сарађује са највећим поп звездама – Topic, наступиће последњег дана Сеа Данцеа, у недељу, 29. августа, на главној бини VISA ДАНЦЕ ПАРАДИСЕ powered by Будва Тоурисм Органисатион оф Будва Municipality. Исте вечери уз њега су на програму и светски познати DJ и утемељивач high tech минимал techna Борис Brejcha, као и регионалне звезде Who Сее, Сајси МЦ и з . 

Тобиас Topic свој стил описује као плесну музику уз текстове који су баладе, али са битовима који терају на ђускање. Каже да у креативном процесу прво прави музику, па тек онда пише текстове који јој одговарају. Налази се међу извођачима од којих се на хоусе сцени много очекује у будућности, а до сада је продао милионе песама, док његови синглови имају преко пола милијарде прегледа на видео и стриминг сервисима. Овај хитмејкер и нови миљеник публике је након објаве деби албума „Милес“ 2015. године, наставио с избацивањем синглова који су настајали кроз сарадње са колегама музичарима и освајали светске топ листе. Платинасти хит „Бреакинг Ме“ настао је у сарадњи са шведским извођачем А7С, „Your Лове“ такође са А7С и АТБ-ом и „Хоме“, са Ницо Сантосом. Ове године је нове врхове топ листа освојио сарадњом с америчком певачицом Бебе Rexha на песми „Chain My Хеарт“, а недавно је објавио и нумеру „Дриве“ са британским електро поп саставом Цлеан Бандит. Topic је био номинован за МТВ награду у категорији најбољег немачког извођача, а прошле године је наступио на DJ Маг-овом виртуелном фестивалу 100 најбољих Ђ-ева, док му бројне награде и сјајни наступи тек предстоје.

Седмо издање Сеа Данце фестивала до 26. до 29. августа

На овогодишњем, седмом издању Сеа Данце фестивала, које ће бити одржано за девет дана и трајаће четири дана, од 26. до 29. августа, на будванској плажи Буљарица, наступиће водеће међународне и регионалне музичке звезде електронске, трап/хип хоп и роцк сцене, те ће на VISA ДАНЦЕ ПАРАДИСЕ powered by Будва Тоурисм Органисатион оф Будва Municipality бини првог фестивалског дана, у четвртак 26. августа, посетиоци имати прилике да чују Медузу, Саторија, Бајагу и Инструкторе, Парампашчад, Рудхамана и Raya. Другог дана фестивала, у петак 27. августа, стижу Мацео Plex, Сенидах, Војко В, Тијана Т, Муха и локалци Равен ТК у б2б сету са Proximusom, као и Радио Катакомба, док су за трећи дан, суботу 28. август најављени Тале Оф Ус, Fox & Surreal, Клинац, Огњен и домаћини Аудиосторм, П.С. и О.Г. феат Дистортион. Последњег фестивалског дана, у недељу 29. августа, наступиће Борис Brejcha, Topic, Ann Цлуе, Сајси МЦ, Who Сее, з и 84Бит.

На Play Радио Стаге powered by Гуарана наступиће у највећем броју локални, црногорски Ђ-еви. Ту су: Баћко, Бодзие, Буба б2б Lerr, Divolly & Markward, ГилеРз, Јуст Ћоске, Кингја, Јохн-К, Лазар (радио Зунзар), Лука Тарле, Марко Милановић, Millok, Мирко & Meex, Мр Lekka, Nessuno, Нигел, Оак Brothers, Проџект Сатараш, Рудхаман, Схар, Станцо б2б CHBX, Toxido, Вандал Стеве, Владо Милановић. На Туборг Опен Силент Данце бини, која никада не излази из моде, музику ће пуштати DJ Dirty, DJ Милан Ковачевић, DJ Babylon фисх и DJ Оне фор All.

Безбедносни протокол уласка на фестивал

Један од кључних услова за одржавање фестивала је придржавање безбедносних протокола за организацију масовних догађаја, које је EXIT фестивал применио у Новом Саду, али прилагођених условима у Црној Гори. На фестивал ће моћи да уђу посетиоци који испуњавају један од четири услова из Националне COVID потврде: доказ да је особа у целости вакцинисана или да је добила макар прву дозу вакцине, или негативан ПРЦ тест не старији од 72 сата, или позитиван налаз ПЦР теста старији од 14, а не старији од 180 дана (што је доказ да је посетилац прележао Ковид-19), или негативан брзи антигенски тест БАТ, не старији од 48 сати.

Уједињени фестивали Црне Горе покренули кампању за вакцинацију младих

Уједињени фестивали Црне Горе, које предводе Сеа Данце, Лаке Фест, Бедем Фест и Подгорица Филм Фест, покренули су националну кампању за вакцинацију, чији су фокус млади, део популације који је у претходних 15 месеци много тога претрпео. Физичка и ментална изолација којој су они изложени проблем је с којим комплетно наше друштво мора одмах да почне да се суочава. Ова кампања започиње досад најжешћу борбу за крај пандемије и повратак нормалном животу, коришћењем јединог оружја које човечанство има – вакцине. Кампања се зове „Нећу више“, и усмерена је према свима којима недостају концерти, фестивали, али и нормалан живот.

Кампања за вакцинацију младих: Нећу више!

Актуелне цене улазница до 20. августа!

Цена фестивалских улазница за Сеа Данце је 4.190 динара , што је уштеда од 30 одсто у односу на финалну цену. Једнодневне улазнице посетиоци могу купити по промо цени од 1.800 динара за четвртак, петак и суботу, односно 2.200 динара за недељу, уз 40 одсто попуста. Све улазнице се могу купити посредством Гигс Tix продајне мреже. Више информација може се наћи овде. Све улазнице купљене за издање 2020. важе за овогодишњи фестивал.