Када је реч о Бадњем дану, обичај је да се увече, након уношења бадњака, породица окупи за трпезом, помоле се Богу, честитају једни другима Бадње вече и седну за трпезу. Вечера је обавезно посна, а најчешће се припрема пребранац, а уз то се поставља кисели купус, салата, туршија, суве шљиве, смокве, јабуке, бадеми, лешници, ораси...
Домаће бомбоне које јачају имунитет: Природни рецепт од 3 састојка, готове за 10 минута - обожавају их и деца, идеалне за зиму, прехладу и сезонске вирусе
ТУРСКА ПИТА без кора прави се за само 5 минута, а укус је као из најскупљег ресторана: Пуна поврћа, сира и качкаваља, неодољиво сочна, замирише цео дом и сви траже рецепт чим је пробају