Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ВОЛЕО ЈУ ЈЕ НАЈВИШЕ НА СВЕТУ! Сви детаљи брака са Гоцом, женом која му је УКРАЛА СРЦЕ (ФОТО/ВИДЕО)

17.02.2019. 15:26
Пише:
Србија Данас/Блиц
Šaban Šaulić
Шабан Шаулић / Извор: Фото: Youtube/printscreen/ РТС Забавни програм - Званични канал

Данас је у 67. години у трагичној саобраћној несрећи у Немачкој погинуо чувени певач народне музике Шабан Шаулић. Човек, уз чије смо песме волели, славили, плакали и туговали, оставио је иза себе велику породицу са којом је деценијама делио своје успоне и падове на челу са обожаваном супругом Гоцом.

Гордана Шаулић (61) је жена која је обележила живот краља народне музике, уносивши у њега пре свега љубав, али и мир и стабилност када је то требало, а управо је она одржала породицу Шаулић на окупу током свих ових дугих година.

Гоца и Шабан делили су живот више од четири деценије, од њеног раног девојаштва, а он је много пута истакао да без ње ништа не би било исто и да јој дугује огромну захвалност за постигнућа у животу.

Званичан извештај немачке полиције: ОВАКО ЈЕ ПОГИНУО ШАБАН ШАУЛИЋ (ВИДЕО)

Званичан извештај немачке полиције: ОВАКО ЈЕ ПОГИНУО ШАБАН ШАУЛИЋ (ВИДЕО)

Занимљиво је да су ову лепу даму медији представљали као "зачетника" односа са јавношћу - модерну и културну жену која се трудила да Шабаново представљање у емисијима и интервјуима увек протекне у најбољем реду, а то је заувек остало тако - била је његов верни сапутник у љубави, али и послу с обзиром да је управо она вршила дужност његовог менаџера.

Своју љубав према овој Београђанки он је опевао и у песмама, а албум "Кафанска ноћ" посветио је њој, као и чувену песму "Гордана". "Увек те носим у срцу свом, ја чувам тебе и топли дом", певао је Шабан у тој чувеној љубавној песми, а управо је то и живео на јави.

Пар се једном умало и развео, премда у првим годинама брака, а краљ фолка је у неколико наврата препричавао овај догађај на шаљив и духовит начин.

ШАБАН ШАУЛИЋ ЈЕ ВЕЋ ГЛЕДАО СМРТ У ОЧИ: Ишао је крвав по Бечу, једва се држао, а имао је САМО ЈЕДНУ ЖЕЉУ док је живео!

ШАБАН ШАУЛИЋ ЈЕ ВЕЋ ГЛЕДАО СМРТ У ОЧИ: Ишао је крвав по Бечу, једва се држао, а имао је САМО ЈЕДНУ ЖЕЉУ док је живео!

- Ја сам много волео кафану. По три дана сам знао да са друштвом будем тамо без престанка. Гордана је то трпела, али је једног дана одлучила да се разведе. Дошао сам кући пијан и она ми је дала папир за развод. Из беса сам га потписао, а заправо нисам ни знао у том тренутку шта сам заиста урадио - рекао је својевремено Шабан.

Ипак, чак и тада, Шаулићи су издржили раздвојени мање од 20 дана, а временом су научили да толеришу и разумеју недостатке и мане једно другог и функционишу у складу који је потрајао до последњег тренутка, упркос повременим трзавицама и спекулацијама о неслагању.

Пре само неколико месеци, легенда фолк музике и јавно се захвалио својој супрузи на свим лепим тренуцима у животу, честитавши јој притом 43. годишњицу брака коју су прославили у Бриселу са унуком Луком који тамо игра фудбал.

ЦЕО БАЛКАН ЈЕ У СУЗАМА! Народ се ОПРАШТА од Шабана: Поруке на друштвеним мрежама ломе срца (ФОТО)

ЦЕО БАЛКАН ЈЕ У СУЗАМА! Народ се ОПРАШТА од Шабана: Поруке на друштвеним мрежама ломе срца (ФОТО)

- Прошле су 43 године откако моју супруга Гоца и ја делимо добро и зло, и једно другом смо највећа животна подршка... Хвала Гордани за све лепе дане и године, а хвала и мом унуку Луки, његовом другу и саиграчу Ивану, као и нашем куму Бобију са којима смо прославили овај леп датум - написао је Шабан на свом Инстаграм профилу.

šaban
шабан / Извор: Србија Данас

Шабан је отишао на онај свет вољен од стране Гоце, али и њихове деце Санеле, Илде и Михајла, као и унучића, а пре само неколико месеци супрузи је остварио највећу жељу, потрудивши се да је учини најсрећнијом женом, како је то често и умео.

ОДЛАЗИШ, ОДЛАЗИШ РУШИШ МИ СНЕ: Објављен СНИМАК како је Шабан АНЂЕОСКИ ПЕВАО НОЋ ПРЕД СМРТ! (ВИДЕО)

ОДЛАЗИШ, ОДЛАЗИШ РУШИШ МИ СНЕ: Објављен СНИМАК како је Шабан АНЂЕОСКИ ПЕВАО НОЋ ПРЕД СМРТ! (ВИДЕО)

- Гоцина жеља је била већ годинама да одржим велики концерт у "Арени", и на крају сам одлучио баш да је за јубиларни 60. рођендан обрадујем. Ја ове године свакако улазим у годину прославе пола века рада, тако да се све поклопило. Једва чекам да запевам публици која ме већ годинама сваки пут пита када ћу одржати велики београдски концерт и ево дошло је и време за то. Тог 6. октобра у Арени биће и својеврсна круна моје каријере - рекао је Шабан непосредно пред велики концерт у октобру прошле године.

"Ти си још млада, ја сам још млад, три мала сунца греју нас сад, чувај их нежно и чекај ме, запамти увек да волим те...", тако је певао Шабан Гордани пре 34 године, а чак ни сада, када га више нема, ове речи остају на снази, да теше и греју...