ОВАЈ САСТОЈАК је савшен додатак сваком "ФЕНСИ" јелу, а уопште НИЈЕ СКУП!
Сладак и укусан, једар и сочан...одушевиће вас!
Сушени парадајз у маслиновом уљу је постао обавезан додатак сваком фенси јелу.
Доступан је у свим боље опремљеним трговинама, а може се сасвим лако и јефтино направити и код куће.
Пастеризација је одличан начин да сачувате чери парадајз у свом облику, а да вам траје преко целе зиме. Црвени, жути, ситнији, мало крупнији, или ситнији, сваки је леп на свој начин.
Ово рајско повће, може нам бити јако укусно зачињена зимница.
Поступак прављења уопште није тежак, лако га праве и почетници у кувању, а заиста пружа велико задовољство укуса. За овај домаћи рецепт не требамо ни одвајати много времена ни труда, потребно је само доста љубави према овом здравом поврћу, који обилује витамином Ц. Поред витамина Ц, парадајз има доста лековита својства, јер је један од природних антиоксиданата.
Поступак прављења можете погледати у наставку.
Око 30 посто ПРЕМИНУЛИХ од короне имало је ОВУ ХРОНИЧНУ БОЛЕСТ: Ево шта чинити у случају заразе и како је избећи
Ова 2 СИМПТОМА никако не смете да ИГНОРИШЕТЕ! Јасно указују да са ШТИТНОМ ЖЛЕЗДОМ нешто није у реду!
Сара Џесика Паркер ОТКРИЛА како ју је Кери Бредшо УПРОПАСТИЛА!