Прави специјалитет: Посна сарма са сувим шљивама (РЕЦЕПТ)
Невероватно.
18.04.2020.
21:20
Коментари (0)
Овакве сарме још нисте пробали!
Савршени оброк за тили час: Пилетина са преливом и белим луком (РЕЦЕПТ)

Савршени оброк за тили час: Пилетина са преливом и белим луком (РЕЦЕПТ)
Супер трик за шарање ускршњих јаја: Неодољиве туфнице на два једноставна начина!

Супер трик за шарање ускршњих јаја: Неодољиве туфнице на два једноставна начина!
Потребно је:
- 1 главица киселог купуса
- 1 главица црног лука
- 1 већа шаргарепа
- 1 већи кромпир
- 200 гр опраног пиринча
- 2 кашике ајвара
- мало сувих шљива
- алева црвена паприка
- туцана паприка љута
- бибер..со
- уље
- ловоров лист
- 4-5 чена белог лука
Припрема:
Испржити на уљу сецкан црни лук и нарендану шаргарепу. У то додати рендан кромпир и пиринач. Додати ајвар, алеву паприку, туцану паприку бибер со, и део белог лука. Све измешати.
Лист одвојити од купуса скинути коренчиће и завијати сарму.
Ређати у дубљу шерпу усправно сарме у средину.
Ставити остатак купуса на коцке преко њега ставити мало ајвара, сувих шљива и уља и још мало белог лука.
Побацати и преко сарме ловоров лист. Налити и крчкати око 2,5 сата. Фантастична сарма. Пријатно уживајте.
ДОМАЋИ КВАСАЦ БОЉИ ОД КУПОВНОГ: Рецепт наших бака за најздравије тесто!

ДОМАЋИ КВАСАЦ БОЉИ ОД КУПОВНОГ: Рецепт наших бака за најздравије тесто!
Једноставно и укусно: Хрскава пита са сиром и празилуком (РЕЦЕПТ)

Једноставно и укусно: Хрскава пита са сиром и празилуком (РЕЦЕПТ)
Само се на први мах чини да је компликовано: Поховани карфиол са белим луком и павлаком у рерни

Само се на први мах чини да је компликовано: Поховани карфиол са белим луком и павлаком у рерни
Како да избелите јаја? Супер трик да буду савршена за фарбање и украшавање

Како да избелите јаја? Супер трик да буду савршена за фарбање и украшавање
Ручак по грчком рецепту: Пилетина са лимуном и кускусом

Ручак по грчком рецепту: Пилетина са лимуном и кускусом
