Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Муж јој преписао МИЛИОНЕ евра и ДВОРАЦ, а запросио је на СЕМАФОРУ - Драгана Мирковић била удата за ПОЛИТИЧАРА, подметања колега су је КОШТАЛА ЗДРАВЉА

25.12.2023. 07:23
Пише:
Србија Данас/Ј.Шипчић
Dragana Mirković
Драгана Мирковић / Извор: Србија Данас

О Драгани Мирковић, једној од највећих српских певачица, поново се доста говори јер прави велики концерт у београдској Арени. Иако последњих година не издаје често албуме, а и не живи у земљи, публика је увек дочека са великим усхићењем.

Певачица која је деведесетих све освојила својом енергијом и гласом годинама је имала најпродаваније албуме, Драгана Мирковић, крајем године требало је да направи велики концерт у београдској Арени. Нажалост пре само пар дана у медијима је осванула вест да јој је преминула свекрва, због чега су концерти одложени.

- Са неизмерном тугом принуђена сам да вам се данас обратим. Моја породица и ја пролазимо кроз један од најтежих дана јер смо остали без наше драге баке, мајке и свекрве Марте. Мени је ових дана место уз моју породицу и ма колико се радовала нашем дружењу, морам да вас обавестим да ћу одложити концертне активности у следећем периоду, па ћу и концерте заказане у Арени за 29. и 30. децембар морати да померим за 16. и 17. фебруар. Више од свега сам желела да на најлепши начин уз вас које волим и који ме волите завршим годину и отпочнем своју турнеју, али сам сигурна да ћете разумети зашто је то у овом тренутку немогуће- рекла је Драгана.

Живела је у ТРОШНОЈ КУЋИЦИ, вршњаци је МАЛТРЕТИРАЛИ, а она чезнула за СЦЕНОМ -Напунила је 8 АРЕНА, мада су многи говорили да је КИЧ И ШУНДAleksandra Prijović

Живела је у ТРОШНОЈ КУЋИЦИ, вршњаци је МАЛТРЕТИРАЛИ, а она чезнула за СЦЕНОМ -Напунила је 8 АРЕНА, мада су многи говорили да је КИЧ И ШУНД

Српска певачица била у "Задрузи", муж јој УМРО ОД ГЛАДИ, само дан након концерта ИЗГУБИЛА БЕБУ - Буран живот Снежане Мишковић ВикторијеViktorija

Српска певачица била у "Задрузи", муж јој УМРО ОД ГЛАДИ, само дан након концерта ИЗГУБИЛА БЕБУ - Буран живот Снежане Мишковић Викторије

Драгана је деведесетих година прешла, најпре у „ПГП-РТБ” (данас „ПГП-РТС”), а затим у „Зам” и снимила плочу Долазе нам бољи дани. Тиражи свих њених албума од 1992. до краја деведестих кретали су се у око 200.000 примерака.

Драгана је сваке године имала најпродаванији албум и нико није продао више плоча од ње у том периоду и уважавала је велику славу. У јавности се увек појављује срећна и насмејана, али тек недавно је јавно открила колико су је погађала оговарања и подметања појединих колега.

Због много прећутаних речи добила је проблеме са штитном жлездом

"Мене је то коштало самим тим што сам зарадила проблем са штитном жлездом, а то је зато што сам ћутала. Опет, не желим ништа лоше, али стварно зна да буде болно и кад вам кнедла стоји у грлу и кад хоћете да изговорите, а не дате себи да кажете или да одговорите, а све знате и све вам је јасно и сви све знају и сви ћутимо", рекла је певачица у емисији "Премијера".

Певачица данас живи у РАСКОШИ, а њено детињство је било ПУНО БОЛА

Драгана је рођена у малом селу Касидолу, надомак Пожаревца, у четворочланој породици коју су чинили мама, тата и сестра Душица, а са њима су живели и бака и дека.

Када је имала само годину дана, лекари су приметили да има ишчашене кукове. Превиђали су да ће имати једну ногу краћу, а до друге године је била у болницама, на операцијама и у гипсу. Због тога је све до тинејџерских дана имала кошмаре.

– Родитељи су ми били очајни, мајка је много плакала. Била је трагедија имати женско дете које неће моћи лепо да хода. Наш стари кум јој је рекао: "Немој да плачеш, то дете ће бити нешто посебно.“ До друге године била сам по болницама, дуго у гипсу, на терапијама, одвојена од мајке јер јој нису дозвољавали да буде са мном. То је велики грех према деци што нису с мајком док леже у болници беспомоћна. За мене је то била страшна траума, дуго сам се плашила болнице, имала сам ноћне море. Кошмарни снови потрајали су до тинејџерских дана – испричала је Драгана Мирковић својевремено за "Блиц пулс“.

Dragana Mirković
Драгана Мирковић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Први муж јој био менаџер и политичар

Први муж Драгане Мирковић је њен некадашњи менаџер и политичар Зоран Башановић, са којим је пре венчања била дуго у вези.

Они су делили и љубав и посао, али о њиховом браку се тих деведесетих тек нагађало. Онда је Драгана у једном тренутку једноставно отишла. И сва шушкања о њој и овом политичару су утихнула.

- Много времена смо тада боравили ван земље, а када нисмо радили, ишли смо што даље, јер смо једино тамо имали мир. Постоје туристичка венчања на далеким дестинацијама и острвима где људи склапају брак из зезања. Тако смо се Драгана и ја венчали у једној капели у Лас Вегасу, као и многи познати парови, али то венчање није нигде заведено и не важи. Ако је то било то неко тајно венчање о којем се причало, сад више није - рекао је Башановић, а пренео Story.rs.

Човека свог живота упознала у Бечу, а он је запросио на семафору у ауту

Човека свог живота, супруга Тонија Бијелића, Драгана је упознала у Бечу, и то преко организатора свог тамошњег концерта.

Догодила им се љубав на први поглед, а након годину и по дана платонске љубави, Драгана је спаковала кофере, долетела у Беч код Тонија и остала заувек. Запросио ју је у колима, док су на семафору чекали да се упали зелено свето, а како је Драгана сама открила био је четврти мушкарац у њеном животу.

- Када сам га упознала, била сам спремна да без имало размишљања све оставим иза себе само да будем с њим. Купидон ме није погодио својом најјачом стрелом, него ме је растурио. Имала сам 30 пуних година, 32 кад сам се удала. Није била у питању заљубљеност, него права, искрена, дубока љубав. У Тонију сам видела своју срећу, схватила да ми је толико сличан по размишљању о животу, љубави према људима, једноставно био је то човек за мене - испричала је Драгана Мирковић за Блиц.

Венчали су се после месец дана, а затим добили сина Марка и ћерку Мануелу.

Супруг јој преписао милионе и дворац од 12.000 квадратних метара

Тони је својевремено признао да уопште није знао ко је Драгана Мирковић када ју је први пут видео, јер је одрастао у Аустрији и није био упућен у српску музичку сцену.

Бијелић је пре неколико година имао операцију на мозгу, а потом и јаку упалу плућа. Драгани је за 50. рођендан поклонио „мерцедес“ који вози и Каније Вест, а који наводно кошта око пола милиона евра.

Тони је, по Драганином признању, њој преписао сву имовину коју је стекао у Бечу, те је како каже, на њено питање зашто је тако одлучио, он само одговорио: „Јер сам тако желео“.

Иза једног од највећих хитова певачице крије се емотивна прича

Песма "Сама" коју је снимила 2000. године, описује њу у тренутку када се из Србије због Тонија преселила у Аустрију где се удала.

- Посебно драга песма ми је „Сама". То је прекретница мог живота. Била је 2000. година када сам отишла у Аустрију и удала се и јако сам везана за ту песму - рекла је својевремено Драгана у емисји "Јутро", док је нумеру "Једини" посветила супругу за десет година брака.

- Песму „Једини" сам посветила свом супругу за 10 година брака и у том споту се појављују мали Марко и Мануела. То је и њихово последње појављиване и то због тате, јер смо хтели да имамо породичну успомену - закључила је Драгана.

Како се разбуктао сукоб Цеце и Драгане

Естрадна сцена пуна је интрига, а однос који већ деценијама привлачи пажњу јавности јесте онај између две фолк певачице, Цеце Ражнатовић и Драгане Мирковић. Познато је да њих две нису у добрим односима још од деведесетих година прошлог века, иако се о тачном разлогу само спекулисало. 

Спекулације су биле разне, али чини се да је, барем једна страна, спремна да закопа "ратне секире".

Наиме, на друштвеним мрежама је постао виралан снимак на ком Цеца пева Драганину песму "Нисам ни метар од тебе", а који је настао пре неколико година, када је она била члан жирија у "Пинковим звездама". 

Драгана је информацију о овом снимку примила са осмехом, али је признала да није погледала снимак.

Dragana Mirković
Драгана Мирковић / Извор: Фото: YouTube printscreen/Dragana Мирковић

Странци разоткрили ПРАВУ ИСТИНУ о певачицином богатству

Драгана Мирковић налази се на листи највећих певачких звезда у регији, а осим великих хитова поседује и огромно богатство. Њено име неретко можете видети и међу најмоћнијим особама у свету.

Драгана која је каријеру почела осамдесетих година и која је до 2017. објавила 21 албум, зарађује и од своје основне професије - оне певачке. 

Не рачунајући трошкове Интернет услуга, обожаватељи до њене музике долазе бесплатно, а како видмо на њеном службеном каналу, њени спотови и снимке концерата привлаче рекламне куће што њој доноси велику добит.

Ипак, далеко значајнији извори прихода јесу они које стварају заједнички пословни потези ње и њеног супруга Тонија Бјелића. На првом месту то је телевизија 'ДМ САТ', комерцијални ТВ канал на чијем челу се налази управо она.

Dragana Mirković
Драгана Мирковић / Извор: Фото: Србија Данас, Youtube printscreen KomunaOfficial

Кључ Драганиног богатства јест и фирма за продају луксузних аутомобила Maybach. Међу клијентима је велики број њених колега, а пре неколико година свој 'примерак' аутомобила купили су Лепа Брена и Слободан Живојиновић и то за 150.000 еура. Према последњој процени странице 'Нет Worth Целебритиес' Драганино богатство износи 100 милиона долара, пише Сцена.

 

 
}