Пијани КРОМПИР ЗАПЕЧЕН у рерни - Рецепт који ће ваше УКУЋАНЕ оборити са ногу и који ћете ПОНОВО радо спремати
Кромпир је намирница коју можемо да спремамо на сто начина, и како год да је спремимо, увек испадне добро. Од кромпир салате, до пиреа, помфрита, много је варијанти. Али, пијани кромпир је нешто сасвим другачије, права рапсодија укуса.
25.11.2023.
08:42
Коментари (0)
Рецепт за којим ће те изнова посезати и јело које ће те често правити за недељни ручак.
Људи са овом крвном групом НИКАКО НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА ПИЈУ КАФУ - Успорава активност ШТИТНЕ ЖЛЕЗДЕ и окидач је за 1 болест

Људи са овом крвном групом НИКАКО НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА ПИЈУ КАФУ - Успорава активност ШТИТНЕ ЖЛЕЗДЕ и окидач је за 1 болест
НОВА САЗНАЊА У ПЕДИЈАТРИЈИ Пробиотиц Excellence Центер организовао В научни симпозијум са међународним учешћем 

НОВА САЗНАЊА У ПЕДИЈАТРИЈИ Пробиотиц Excellence Центер организовао В научни симпозијум са међународним учешћем
Потребно је:
- 800 гр кромпира
- 1 шаргарепа
- 1 мања главица црног лука
- 3 чена белог лука
- млевени бибер
- сецкани босиљак
- 1 кашика соја соса
- 1 кашичица млевене паприке
- шака першуновог листа
- по жељи мало куруме
- 30 мл уља
- 100 мл пива
Припрема:
Кромпир исећи по жељи, додати соја сос, црни лук исећи на коцке, додати сецкани босиљак . Након тога, додати суве зачине, млевени бибер, млевену паприку. После зачина, додати пиво и уље и све измешати. За сам крај, додати на прутиће сечену шаргарепу. Изједначен кромпир сипати у подмазан плех и пећи на 220 степени Ц , да лепо порумени.
Пријатно!