Pijani KROMPIR ZAPEČEN u rerni - Recept koji će vaše UKUĆANE oboriti sa nogu i koji ćete PONOVO rado spremati
Krompir je namirnica koju možemo da spremamo na sto načina, i kako god da je spremimo, uvek ispadne dobro. Od krompir salate, do pirea, pomfrita, mnogo je varijanti. Ali, pijani krompir je nešto sasvim drugačije, prava rapsodija ukusa.
25.11.2023.
08:42
Komentari (0)
Recept za kojim će te iznova posezati i jelo koje će te često praviti za nedeljni ručak.
Ljudi sa ovom krvnom grupom NIKAKO NE BI TREBALO DA PIJU KAFU - Usporava aktivnost ŠTITNE ŽLEZDE i okidač je za 1 bolest

Ljudi sa ovom krvnom grupom NIKAKO NE BI TREBALO DA PIJU KAFU - Usporava aktivnost ŠTITNE ŽLEZDE i okidač je za 1 bolest
NOVA SAZNANJA U PEDIJATRIJI Probiotic Excellence Center organizovao V naučni simpozijum sa međunarodnim učešćem 

NOVA SAZNANJA U PEDIJATRIJI Probiotic Excellence Center organizovao V naučni simpozijum sa međunarodnim učešćem
Potrebno je:
- 800 gr krompira
- 1 šargarepa
- 1 manja glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- mleveni biber
- seckani bosiljak
- 1 kašika soja sosa
- 1 kašičica mlevene paprike
- šaka peršunovog lista
- po želji malo kurume
- 30 ml ulja
- 100 ml piva
Priprema:
Krompir iseći po želji, dodati soja sos, crni luk iseći na kocke, dodati seckani bosiljak . Nakon toga, dodati suve začine, mleveni biber, mlevenu papriku. Posle začina, dodati pivo i ulje i sve izmešati. Za sam kraj, dodati na prutiće sečenu šargarepu. Izjednačen krompir sipati u podmazan pleh i peći na 220 stepeni C , da lepo porumeni.
Prijatno!