Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Рецепт за савршено зачињену РОЛОВАНУ ПИЛЕТИНУ из бакине кухиње ће вас ОДУШЕВИТИ, посебно један састојак! (ВИДЕО)

07.03.2021. 08:26
Пише:
Србија Данас
recept
рецепт / Извор: Фото: Youtube printscreen/ Јелајелена Петровиц

Направите за ручак и уживајте!

Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за савршен ручак. Уколико сте љубитељ пилећег меса, овај рецепт ће вас одушевити, такође и ваше укућане. 

Људи са овом КРВНОМ ГРУПОМ имају проблем са УПАЛАМА И ТРИГЛИЦЕРИДИМА, једна НАМИРНИЦА им највише ОГОВАРА!

Људи са овом КРВНОМ ГРУПОМ имају проблем са УПАЛАМА И ТРИГЛИЦЕРИДИМА, једна НАМИРНИЦА им највише ОГОВАРА!

ОБРАТИ ПАЖЊУ! Ови СИМПТОМИ указују ДА ИМАШ висок ниво ШЕЋЕРА у КРВИ, мораш одмах реаговати!

ОБРАТИ ПАЖЊУ! Ови СИМПТОМИ указују ДА ИМАШ висок ниво ШЕЋЕРА у КРВИ, мораш одмах реаговати!

Потребно је:

  • 1 пар пилећих шницли
  • 200 гр сувог врата
  • 100 гр качкаваљја
  • мало сенфа
  • соли..бибера 
  • црвена слатка паприка

Још је потребно:

  • презле неколико кашика
  • брашно     
  • 3 јаја
  • уље
  • папирни убруси
  •  

recept
рецепт / Извор: Фото: Youtube printscreen/ Јелајелена Петровиц

Припрема:

Месо исећи на шницле па га излупати између фолије танко. Сваку шницлу добро посолити побиберити, посути паприком, намазати сенфом и додати бели лук у гранулама. Затим на месо ставити листове сувог врата и каћкаваља.

Увити у ролницу и завити у фолију. Оставити у фрижидер да одстоји сат времена. Разбити и умутити јаја  и мало посолити. Ролноце најпре провући кроз јаја, брашно, поново кроз јаја и презле. Пржити у дубоком уљу на средњој температури. Кад лепо порумени вадити на папирне убрусе. Сервирати уз кромпир пире.

Цео рецепт погледајте и на виду у прилогу.