clear sky
16°C
28.04.2024.
Beograd
eur
117.1527
usd
109.2537
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Recept za savršeno začinjenu ROLOVANU PILETINU iz bakine kuhinje će vas ODUŠEVITI, posebno jedan sastojak! (VIDEO)

07.03.2021. 08:26
Piše:
Srbija Danas
recept
recept / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ Jelajelena Petrovic

Napravite za ručak i uživajte!

Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za savršen ručak. Ukoliko ste ljubitelj pilećeg mesa, ovaj recept će vas oduševiti, takođe i vaše ukućane. 

Ljudi sa ovom KRVNOM GRUPOM imaju problem sa UPALAMA I TRIGLICERIDIMA, jedna NAMIRNICA im najviše OGOVARA!

Ljudi sa ovom KRVNOM GRUPOM imaju problem sa UPALAMA I TRIGLICERIDIMA, jedna NAMIRNICA im najviše OGOVARA!

OBRATI PAŽNJU! Ovi SIMPTOMI ukazuju DA IMAŠ visok nivo ŠEĆERA u KRVI, moraš odmah reagovati!

OBRATI PAŽNJU! Ovi SIMPTOMI ukazuju DA IMAŠ visok nivo ŠEĆERA u KRVI, moraš odmah reagovati!

Potrebno je:

  • 1 par pilećih šnicli
  • 200 gr suvog vrata
  • 100 gr kačkavaljja
  • malo senfa
  • soli..bibera 
  • crvena slatka paprika

Još je potrebno:

  • prezle nekoliko kašika
  • brašno     
  • 3 jaja
  • ulje
  • papirni ubrusi
  •  

recept
recept / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ Jelajelena Petrovic

Priprema:

Meso iseći na šnicle pa ga izlupati između folije tanko. Svaku šniclu dobro posoliti pobiberiti, posuti paprikom, namazati senfom i dodati beli luk u granulama. Zatim na meso staviti listove suvog vrata i kaćkavalja.

Uviti u rolnicu i zaviti u foliju. Ostaviti u frižider da odstoji sat vremena. Razbiti i umutiti jaja  i malo posoliti. Rolnoce najpre provući kroz jaja, brašno, ponovo kroz jaja i prezle. Pržiti u dubokom ulju na srednjoj temperaturi. Kad lepo porumeni vaditi na papirne ubruse. Servirati uz krompir pire.

Ceo recept pogledajte i na vidu u prilogu.