ПИТА СА ШАМПИЊОНИМА по Цецином рецепту - Ево шта певачица једе за ручак, поучена мајчиним саветима
Ово је њен избор за главни оброк.
Светлана Цеца Ражнатовић позната је по раскошном гласу и импозантној каријери. Својим вештинама у кухињи се не дичи, али се понекад лати спремања.
Доносимо вам њен рецепт за питу са шампињонима. Највише ју је конзумирала током поста, али и ван њега важи за хрскав и хранљив оброк.
Састојци:
- 500 г кора за питу
- два празилука
- 500 г шампињона
- уље
- зачини
Припрема:
Празилук ситно исецкајте и динстајте на уљу док не омекша, потом у то додајте печурке и зачине. Требало би да се динста док течност не испари.
Коре поделите на три дела. Прве две премажите уљем и водом, а на трећу додајте смесу са печуркама.
Уролајте и сложите у плех обложен папиром за печење. Пеците на 180 степени, док кора не порумени. Пријатно!
Сличан рецепт можете пронаћи на снимку испод.
Србија Данас/Блиц/Ивана Микић/Пренела С.П.