ПРАВЕ ДОМАЋЕ ПУСЛИЦЕ, топе се у устима: Уз овај рецепт сваки пут испадну савршено!
За овај десерт је потребно мало вештине, а уз овај рецепт не постоји шанса да погрешите
25.11.2022.
08:35
Коментари (0)
Потребно је:
- 3 беланца
- 120 гр прах шећера
- 1 кашичица сирћета
- 1 пуна кашика густина
- 50 гр чоколаде са рижом
БОГАТА БАКЛАВА СА ОРАСИМА, од готових кора: Старински рецепт за најсочнију посластицу која се БРЗО спрема

БОГАТА БАКЛАВА СА ОРАСИМА, од готових кора: Старински рецепт за најсочнију посластицу која се БРЗО спрема
ПЕНАСТА ПУТЕР ПОГАЧА: Непревазиђени рецепт из бакине кухиње који може СВАКО да направи (ФОТО, ВИДЕО)

ПЕНАСТА ПУТЕР ПОГАЧА: Непревазиђени рецепт из бакине кухиње који може СВАКО да направи (ФОТО, ВИДЕО)
Припрема:
Умутити беланца са шећером (мутити 10 минута) додати сирће и на крају густин. Све изједначити, па кашиком убацити у калуп са шприцом, па на дно тепсије правити мали круг.
Ставити мало чоколаде па опет шприцом покрити правећи круг. Тепсију обложити пек папиром. Пећи на 100-150 степени Ц око сат времена.
Морају да се осуше и кад их притиснете прстима да се мрве.