Рецепт за СВИЊСКЕ ШНИЦЛЕ у пиву, јело као из ресторана - Месо меко као путер, укусно и сочно
Ручак који сви обожавају су шницле са пире кромпиром. Све што вам треба је трик како да направите месо које се распада
10.02.2025.
16:38
Коментари (0)
Припрема:
1 кг свињских шницли
1 већа главица лука или 2 мање
1-2 чена белог лука
брашно 1 кашика
слатке паприке 1 кашика
сенфа
уље
со
бибер
суви зачин
100 мл пива или бело вино
400 мл воде
Припрема:
Месо посолите и ставите у брашно. У дубљи тигањ на уљу испржите шницле и извадите их и ставите са стране. У масноћи продинстајте лук, додајте и бели лук, затим додајте зачине и сенф, а потом и пиво и воду. У ту смесу вратите шницле, поклопите и динстајте око сат времена.
Србија Данас/Стил, Вања Миленковић/Пренела Ј.Ш.