Слане ПАЛАЧИНКЕ из РЕРНЕ: Савршено кремасте и хрскаве, брз и укусан, а здрав оброк за сваку прилику
Уместо традиционалних палачинки, ове у рерни су много лаганије и чине оброк здравијим, али без компромиса по питању укуса.
Слане палачинке из рерне су идеалан оброк за сваку прилику.
Било да тражите брзу вечеру или посну ужину, овај рецепт ће вас одушевити својом једноставном припремом и фантастичним укусом.
Савршено кремасте и хрскаве, ове палачинке ће постати ваш нови омиљени рецепт.
Састојци
- 4 јаје
- 1 јогурт
- 1 пуна кашика киселе павлаке
- 100 мл млека
- Мало уља
- Мало соли
- Рендани качкаваљ
- 6 колутића спанаћа
Умутите смесу за палачинке од два јаја, млека, брашна, уља и соли. Затим замесите гушће, да би разбили грудвице.
У тигањ испеците палачинке.
Помешајте једно јаје са сиром, спанаћом и качкаваљем и добро сједините. Затим, премажите сваку палачинку и ређајте у плех.
Затим једно јаје умутите са ренданим качкаваљем, чашом јогурта и киселу павлаку и млеком. Све лепо сједините, а затим прелијте палачинке.
Пеците у рерни на 220 Ц 30 минута.
Детаљније о начину припреме на видеу Бакина кухиња.